07 July 2011

Labu Labi Shop : Kedai atas talian yang baru beroperasi.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Assalamualaikum, sayam ku semua!

Hari ini aku nak promosi atau kenalkan satu kedai atas talian atau nama mat salih nya Online Shop. Kedai ni milik aku sendiri dan aku pernah janji nak heboh kat belog aku ni pasal kedai dia. Jadi, selepas seminggu beroperasinya kedai itu, aku nak tunaikan janji ;)


Labu Labi Shop.

Nama macam pelik dan entah hapa hapa kan. Aku dengan adik aku pun gelak guling guling kot bila nak pilih nama ni sebagai nama kedai dia.

Kenapa kitorang pilih Labu Labi Shop atau LLS ni kitorang dah terang kan dekat belog LLS. Haa~ LLS ada kedai belog jugak! Dan, masih tiada pengikut melainkan aku - admin untuk belog LLS.

Untuk pengetahuan korang, kedai LLS ni baru jual kanta lekap atau nama lainnya contact lens. Adik aku dalam proses ingin menambah barangan seperti baju, kasut dan beg. Tengah runding dengan pembekal. Nak cari pembekal yang bagi harga paling murah dan barang bagus punya. Hihi.

Setakat ni baru ada beberapa pembeli. Dan, untuk pengetahuan korang, aku pakai lens dari pembekal yang sama untuk pembekal kedai adik aku ni. Komen aku? Terbaik lah aku cakap. Cantek cantek !!

Dah, malas nak berleter panjang. Korang pergi je terjah LLS sama ada kat FB atau pun kat belog. Jangan lupa beli tau! ;)






Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

Bella said... BALAS

alaaa .. bella tak pakai lens laaa .. :P

Leena said... BALAS

waahhh...nice job...cepat2 la carik supplier bag tu..hihihi

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Bella : Tak apa. Ada barang yang akan di tambah nanti ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Leena : Baik! hiho ;)

ini aku? said... BALAS

ah dah bukak bisnes.. all the best!

Woofer Storm said... BALAS

mcm best je ni...nak free blh tak shag???heheee

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot