12 April 2011

Belog ni makin serabut dengan adanya dua penulis. Haha.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Assalamualaikum, sayam ku semua!

Ehem. Kepada mereka yang dah lama ikut belog aku ni pasti dah tahu siapa yang sedang menulis kan? Hehe. Yela yela. Ni Shag Yahaya yang taip.

Kenapa tetiba aku taip kat sini lepas aku cakap aku bercuti?

Pertama sekali, aku nak mohon maaf kepada semua sayam aku di sini. Sebab, aku tak beri tahu korang awal awal yang aku akan cari penulis-kedua-sementara belog aku ni. Itu keputusan akhir masa. Maaf!

Aku taip hari ni sebab aku nak terangkan kenapa aku upah penulis-kedua-sementara untuk belog aku ni dan bila aku akan taip entri.

Penulis-kedua-sementara belog aku ni, Cahaya Yahaya, bukan nama sebenar, telah di upah beberapa hari lalu bagi menghidupkan belog aku ini. Sebab, aku bertambah sibuk dengan kerja sekolah aku. Banyak sangat presentation yang aku perlu siapkan dalam masa terdekat ni.

Di sebabkan banyak presentation kena buat, jadi bertambah lah assignment kena hantar. Kampus aku punya stail, presentation berkait rapat dengan assignment. Jadi, aku mintak cuti panjang dari dunia belog ni. Cuma cuma, akaun Facebook aku online sebab nak tahu isu semasa sayam aku kat sini. Hehe.

Jadi, kalau korang nak tahu siapa yang pos entri, tengok nota kaki. Kalau aku, memang tak ada tulis apa apa. Tapi, kalau si penulis-kedua-sementara aku tu dia tulis Cahaya Yahaya (bukan nama sebenar).

Lagi satu pasal komen di belog aku dan belog sayam sayam semua. Ya, aku yang komen dan aku yang balas komen tersebut. Kerja penulis-kedua-sementara aku hanya untuk pos entri yang aku suruh je. Aku kasi details, dia akan taip di sini.

Bila aku akan taip entri guna jari aku sendiri dan idea aku sendiri serta ayat aku sendiri? Haa~ Satu satu entri yang akan pakai ketulenan penulis sebenar adalah bila aku kena siapkan tugasan yang di berikan oleh pensyarah dari Universiti Blogger Malaysia. Kang kena reject sebab tiada ketulenan. Konon plagiat. Grr~



Kalau rasa rasa belog ni bertambah serabut dengan adanya, Cahaya Yahaya (bukan nama sebenar) sebagai penulis-kedua-sementara, sila lah komen. Mana tahu ada yang tak suka :P

Aku harap tiada yang pening pening lalat, nyamuk apa suma dah. Haha.








+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

9 comments:

.: iEyLa :. said... BALAS

isyyy..busy tul puan besar ni..hehe

alinac lover said... BALAS

tudia..siap ada upahan tu~ kagum sat~ huhu

Lizzie Yasmin said... BALAS

ada secetery lagi... hebat.. hahaha

ardinihumaira said... BALAS

whoaaa sape penulis kedua ni ;)

bunga said... BALAS

mmg bz shang sayang..

echah mashuri said... BALAS

ermm.ecah bru dtg setelah lma mnyepi.kna khatam entri shag bru tau.huhuh

Woofer Storm said... BALAS

den dah mamai baca entry ni..heheeeee

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

cahaya yahaya tu bukan ke nama facebook kak shag..huhu..orang yang sama ke ni??

Myra Jay said... BALAS

ooo camtu ye... ok tsk pe, will noted..

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot