20 May 2011

U-Know Yunho TVXQ! sangat seksi lah! Ohoo~ Jatuh hati!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Ehsan Pak Cik Google sayam!

Assalamualaikum, sayam ku semua!

Perasan tak tajuk entri kali ni penuh dengan tanda seru [!]

Hari ni, aku nak beritahu satu dunia kalau boleh bahawasanya aku dah jatuh hati lagi! Haha. Maka dengan itu, bertambahlah jumlah skandal aku yang setakat ni sudah ada hampir 15 orang sudah kepada 16 orang. Kuikui.

Beliau ialah Jung Yun Ho sayam lah!



Ehsan Crunchyroll sayam!

Nama : Jung Yun Ho | U-Know [Online Game's Name; Tetris] | Yunho
Tarikh Lahir : 6 Frebruari 1986
Tempat Lahir : Gwangju, Korea
Anak ke : Sulung dari dua adik beradik.
Jenis Darah : A [sama!]
Ciri wanita idaman : Pandai mengait, suka membaca, dan hebat memasak.
[semua ada kat aku!]

Dengan mata tu, dengan senyuman tu. Kyahowa~ Aku cair! Haip. Paling cair tengok rambut dia. Coolio! Aku nak rambut tu, tanpa perlu aku wax kan atau pun taruk gel. Haha ;D

Yunho adalah mamat dari kumpulan Korea TVXQ! yang dulu nya ada 5 orang sekarang jadi 2 orang je iaitu Yunho sayam dan Max Changmin yang jambu sakan~ Meh meh tengok satu video klip musik mereka. Eh, betul ke susunan ayat aku tu? Kyahh~ Pedulikan boleh? Hihi :P




Yunho handsome!

Sebenarnya, hati aku jatuh dekat Yunho bila tengok Korean TV variety show kat One HD ASTRO, Running Man. Yunho sangat comel dan sangat lah sporting! Dan juga tinggi. Kaka. Lepas tu, bertambah jatuh hati bila jumpa dekat Strong Heart. Erk, bukan jumpa tapi tengok. Haha. K bye!

Okay. Dah tak tahu nak cerita apa pasal skandal baru aku ni. Sebabkan kitorang masih baru menjadi skandal, jadi tak banyak cerita aku tahu pasal dia. Ada rahsia best, aku jual kat sini. Janji janji! :D

TAMAT!



Rujukan hamba : U-Know Yunho | TVXQ | Biodata |
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

13 comments:

FATINquzazi said... BALAS

max changmin!!! saranghee!! ^__^

.cik yaya. said... BALAS

kenapa saya tak boleh nak minat dgn korea!! huhu.

Nurul Amira; said... BALAS

Muka macam kau sudah! HAHAHAHA sepettttt.

emieysandra said... BALAS

encemnyer! shag, kite share la..madu dua nak?kih3 ;p

Nurul Amira; said... BALAS

Moyyyyy! Cmana nak upload video weyh?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@FATINquzazi : Max Changmin sangat lah jambu! Tak sesuai dengan jiwa Shag. haha :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@.cik yaya. : Sebab nt kena rebut jejaka handsome dengan Shag! :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Nurul Amira; : Kyahowa~ Mata dia lagi sepet kot! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Emiey. Skandal boleh je nak share ramai ramai. Hahaha :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Nurul Amira; : Maksud kau embedded ke? Copy url sudah :D

Nurul Amira; said... BALAS

Dah buat tapi imej tak besar macam video kau. Haha.

Nurul Amira; said... BALAS

Kita download video ke macam mana? Apa maksud kau embedded?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Nurul Amira; : Kat bawah video tu ada butang SHARE. Kelik hat tu, nanti ada butang embed. Kelik hat tu, kau adjust sendiri size yg kau nak ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot