11 May 2011

Universiti Blogger Malaysia dan Kyrul Hamzi : Terima Kasih.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Assalamualaikum, sayam ku semua!


Kyahhhhhhhhhhh~

Apa perlu aku berterima kasih kepada dua mereka di atas - Universiti Blogger Malaysia dan Kyrul Hamzi? Aha~ Ini kerana di sebabkan mereka, belog aku ni dapat tempat kejap lah di Facebook milik Universiti Blogger Malaysia tu. Ni bukti aku!


Hek eh. Itu pun nak kecoh?

Pada mereka yang dah lama ikut belog ni dah tahu aku memang mulut kecoh. Dapat keychain besar 5 sen aku nak kecoh. Kaka. Kan kan sayam ku semua! Hihi.

Kepada Kyrul Hamzi yang aku memang tak kenal langsung tu, apa kata kau buat je belog satu. Alang alang kau suka sangat terjah belog orang, biarlah orang terjah kau balik. Tak adillah kalau kau asyik jengah kitorang. Padahal rumah kau kitorang tak pernah jengah lagi. Segan pun ada sebenarnya. Hiks.

Sejak bila pulak aku pandai segan ni?

Kepada Univesiti Blogger Malaysia, hmph. Terima Kasih sebab sudi memberi ruang untuk menampal link belog saya ini. Agak berbaloi jugak lah penat nya. Penat nak tekan butang refresh berjuta kali sebab tunggu soalan. Lagi lagi yang terakhir tu. Macam nak pecah tetikus ni haa dok menekan refresh.

Merungut nampak?

Walaupun sebenarnya aku bukan pemenang sebenar, tapi aku terharu weh! haha. Sayam si Kyrul Hazmi lebat lebat. Eh, tak lupa. Universiti Blogger Malaysia kesayaman aku jugok.

Dengan ini, awok menyeru sayam sekalian untuk daftar dengan UBM kat Facebook. Nanti kita boleh main kuiz tiap malam dengan Prof :P



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

9 comments:

Myra Jay said... BALAS

Wahh!1Thniah ye :)
Biarlah org nak kata apapun, yg penting hati kita happy kan :)

cikmima said... BALAS

wahaaaa taniah la....

emieysandra said... BALAS

wahh..komen2 pun pemes jap kn ^^

Belalang Hijau said... BALAS

hai shag...lame x nmpk.hehehe
bagus la kerana mendapat tempat d UBM...amik jurusan ape? hahaha...

ainol akasyah said... BALAS

untung ler dia dapat femes2 dekat UBM..

JOM SERTAI CONTEST HARI GURU

Anonymous said... BALAS

lorr dah lame gue tak blog walking hehe...takde skill menulis la awk :P + do not hv much time to manage it ;) nice blog nice words i enjoy it keep going!

-kyrulhamzi-

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Anonymous : Alasan! Kaka :D Pergh~ Ni puji memanjang, kembang sekapal I! Muahaha :D

Anonymous said... BALAS

hey puan besar bole ke nak add fb kmu hehe
-kyrulhamzi-

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Anonymous : BOLEH je! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot