28 October 2010

Akhirnya, satu nafsu berjaya di kalahkan!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Selamat pagi, pembaca!

Pagi pagi buta ni aku nak kasi tahu kat korang, aku dah berjaya hapuskan satu nafsu aku. Nafsu online Facebook. Kiki. Aku bukan takat deactivate kan. Malah, aku delete dulu semua orang dari senarai kawan aku. Mungkin ada orang akan cakap aku kejam sebab buang mereka. Tapi, peduli pulak aku. Haha.

Dah lama aku nak buang Facebook dari hidup aku. Facebook umpama air yang aku perlu minum sepanjang hari! Bila perut dah kembung, nak buat kerja lain pun tak jalan. Kan? Tak boleh jadi macam tu. Sebab tu aku terpaksa buang! Harap kawan kawan aku kat Facebook tu paham. Korang perlu paham. Kata kawan.

Cara hubungi aku? Korang pasti ada nombor telefon aku kan. Kalau tak ada, korang boleh cari aku kat sini, tak pun
Plurk. Boleh jugak email je kat aku : gmoy_noisy@yahoo.com. Yahoo Messenger aku tade. Formspring pulak, aku ada suatu masa dahulu. Tapi, aku dah lupa kata laluan. Aku dah mintak kata laluan baru, tapi bila nak masuk dia tak bagi. Haila.

Itu sahajalah aku nak bebel kat sini. Aku nak tengok Pondorum sampai habis sat sebelum gerak ke katil.

Bye!



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

2 comments:

Nurul Amira; said... BALAS

ah kau banyak lak alasan. forspring tu kau log in ja guna fb. ehhhhh fb kau delete eh? adoiiiiiiiiiiiiii. takpayah ah selalu online fb. isk. mesti gila main game kan. huh.

aku ingat kau taknak kawan aku dah :( nasib baik ada explaination dekat sini.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Formspring lah Mira! Kiki. FB aku delete! Formspring aku pun nak delete gak tapi tak tahu macam mana since tak boleh nak log in =="

Aku tak nak kawan dengan semua orang! Hahahaha ;DD

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot