22 October 2010

Hanya RM12 untuk seumur hidup!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Morning bloggers!

Pagi pagi buta update blog. Haa, bagus sangat lah tu. Orang lain pakat tidur, aku sibuk ber-blog. Dasat dasat.

Bukan apa, aku ni sejak dah tamat kontrak kerja dengan Datuk Hajah Wan Ramlah tu,  aku tak boleh tidur malam. Selalu stay up sampai tiga empat pagi. Kalau tidur pun, setiap jam wajib terjaga. Dari aku dok mengelamun kira habuk kat siling, baik aku update blog. Kan korg! Teehee~


Ni aku nak berlagak habak mai sikit. Dalam masa satu hari aku siapkan blog baru yg buruk ni, aku dapat 7 pengikut. Meloncat loncat aku macam kerbau nak terjun masuk swimming fool pool. Eh, tolak dua sebab dua lagi tu aku =.=" Tu semua sebab nak check sama ada akaun yg baru ni ada masalah ke tak. Kiki ;Pp

Kecoh gila kan? Haha. Tambah lah lagi pengikut oi!

Aku baru teringat, tajuk entri aku kali ni pasal apa. Aku dok cerita pasal pengikut pulak. Haila. Aku nak cerita ni pasal korg hanya bayar dua-belas ringgit Malaysia sahaja untuk dapatkan satu kad keahlian seumur hidup. Kad keahlian apa? Watson Nyambek punya! Eh, bukan bukan. Watsons Membership Card.


Aku dah beli tadi. Aku gunakan perkataan 'beli' sebab kita kena bayar. Kalau free baru lah boleh tulis 'buat'. Betulkan? Hehe. Jadi, tadi aku dapat berpuluh puluh Gift Voucher dari Watsons. Korang nak tahu voucher untuk ape, p lah beli membership card tu dulu. Nanti kita boleh shopping kat Watsons ramai ramai. Baru meriah! Kikiki ;Pp

Alang alang dah sampai Watsons, aku p beli facial mask. Sebab, aku esok ada rehearsal untuk konvo. Dan lusanya pulak Convocation Day aku. Nak p shooting gambar lagi. Kena lah tampak berseri macam pengantin. Baru lah glam! Aku beli dua masks. Satu aku dah pakai tadi. Hat bawah ni. PINK yoo!


Satu pagi, aku dok ngadap laptop. Satu pagi, aku dok picit keluar semua kepala hitam dan putih kat muka. Satu pagi jugak, aku dok sibuk cantik kan muka ni dengan topeng muka perisa madu. Sambil sibuk buat itu ini, sempat je tangkap gambar. Hohoho.

Update 21 April 2012

Tak macam dalam gambar dia. Aku geram!! Aku nak muka aku jadi pink gila. Macam model kat kertas topeng muka tu. Uff. Sangat tak puas hati. Aku punya teruja bukak benda tu, sebab nak tengok kaler. Aku bajet pink cantik! Tapi, yang keluar merah jambu kristal. Patu bila sapu kat muka, nampak macam muka berminyak tahap gaban! Haish. Esok tak nak beli dah!

Esok nak pakai yg lagi satu. Err, bolehkan pakai mask tiap hari? Hahaha. Hentam sajalah labu...

Bye! ;)


Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

Rossarina™ said... BALAS

haha mantop Moy, baru buat blog dah ade 7 pengikut (macam buat ajaran ape je, gune pengikut) LOL LOL

takpe, saya pun ikut blog sendiri gak ekekeke

ah ye, oh saya jugak pernah try pakai mask. tapi sekali je lah. macam tobat pulak tanak pakai dah lepas nih. die lembik2 dan berlendir huhu saya tak suke .. ><

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Arina :
Haha. Kan kan. Lepas tu terus stop, dah tade tambah dah pengikut. Sedih pulak! Huhuhu ;'(

Haa, kantoi! Kahkah. Sape lah yg tak ikut blog sendiri ye? Ehem.

Kan! tapi, Moy suka pakai yg peel-off punya. Bila kering, nak tarik buang rasa best! Kiki.

Nurul Amira; said... BALAS

Mask ni kena pakai berapa kali sebenarnya?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Setahu aku, seminggu sekali kot? Sama macam scrub!

Nurul Amira; said... BALAS

aku tak pernah pakai scrub tehehe. baik puan!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Cuba! Beeesssssttttttttttt~

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot