26 October 2010

[UPDATED!] Saya ada blog khas untuk bloglist jugak! ;)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Petang pembaca!

Orang buat blog aku pun nak buat. Orang buat banner untuk blog, aku pun buat. Orang buat kontes, errr, aku akan buat satu hari nanti! Haha. Senang cerita, apa yang bloggers tegar buat, aku pun nak buat. Al-maklumlah, nak blog aku terkenal jugak macam diorang punya. Kiki ;Pp

Kali ni, aku buat satu blog khas untuk aku campak segala banners dan senarai blog. Nama akaun tu, Bloglist dan Banners. Sesapa yang suka sangat exchange link tu, boleh lah tukar dengan aku. Biar aku susun banner atau URL blog korang kat akaun senarai blog aku tu.

Sape nak exchange link? Komen komen lah kat sini ye ;D

BYE!




UPDATE !!


Blog
 khas untuk bloglist aku tu dah di buang. Sebab, aku akan tampat segala banners kat blog asal aku di Nothing is true, everyhthing is permitted! 

Aku punya alasan kukuh. Terima kasih pada yang beri pandangan di Shout Box ;)






Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

Rossarina™ said... BALAS

errr, blog saya? XD

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Arina :
Hehe. Okay! :D

Juz Call Me Sharz said... BALAS

saya nak jugak!! =p

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Sharz :
Okay jugak! Shag amik both eh ;)

Nurul Amira; said... BALAS

hahaha cayalah! boleh aku usha barang shopping kan? good!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Yeap yeap! Pergilah usha. Tu yang nak masuk dalam list aku je :D

Nurul Amira; said... BALAS

aku nak lens cam kau. apa nama lens tu?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Yang mana eh? Aku ada dua.
Satu Kira Kira Pink. Satu lagi Super Angel Grey :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot