21 October 2010

Entri pertama untuk blog baru!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Di ganti pada 21 April 2012 ;)

Hello world!!

Aku, Shag Yahaya. Yang ni, blog baru aku dengan email yang baru dan Uniform Resource Locator (URL) yang baru juga. Cuma, layout yang sama dengan yang terdahulu. Tapi tapi, header baru. Haha. Buruk. Ya, saya tahu =.="

Sebab aku berpindah dari I can't share what I don't have!(blog lama) ke Nothing is true, everything is permitted!(blog baru) adalah kerana aku pun dah berpindah ke negara di Utara. Di tempat yg sejuk belaka. Ohh, aku tertinggal sweater mahal aku kat Malaysia. Haha. Poyo!

Sebenarnya, blog lama tu ada masalah. Followers aku tak di update kan dengan perkembangan atau cerita terbaru aku. Ada dua tiga followers aku mengadu pasal benda tu. Aku baru tahu dua bulan yang lalu padahal kes ni dah bertahun jadi. Terukkan! Malang memang tade bau.

Aku dah penat kodek kodek settings. Tak jumpa, aku merajuk dan buat blog baru. Buang yang teruk cari yang baru. Macam kasut aku kat bawah ni. Taraaaa~ Bukan kasut aku yang baru pun. Cuba try je.


Aku harap, akaun baru ni tak bagi masalah kat aku nanti. Amin! Sebab, aku tak nak buat akaun baru lagi. Penat dow! Nak kena cari koding, nak buat header, nak kena follow orang balik. Haish. Sakit sakit. Plus size, sedih gila sebab akaun lama tu dah nak masuk 500 posts kot. Tu pun sebab, aku stop 2 bulan ber-blog. Semua pasal kes ni.

Kes ni jugak, buat aku melepas nak beli handphone baru, dan kasut baru. Ahh, tade kena mengena! Bye! 



Bila nak kaya? Aku nak beli Walk In tu terus. Tiap hari aku tukar kasut baru. Hahaha ;DD

Oh oh. Korg perasan tak? Perasan tak! Aku macam dah jambu. Watermark watermark ke tu aku tu kaler pink. Hahaha. Mampus aku kena tibai nanti dengan budak aku. Ommo.



psst. Suruh lah kawan korg follow aku. Tade follower bapak bosan! ;'(



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

miz winky said... BALAS

wow!
comot..huhu..
nape xcomey je..
;D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Sot :
Alaa. Aritu dia gak yg suggest taruk blogcomot! Tapi, URL tu tak boleh, Mot buat lah shagcomot ;Pp Dah malas nak tukar :DD

ciEk NiENa said... BALAS

allow... selamat kembali berblogging :)
HUHUHU

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Cik Niena :
Thanks! ;)

Nurul Amira; said... BALAS

HAHAHAH PINK dohhh! I LIKEEEEEEEEEE!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Comel macam aku kan! Thanks dooooooooooooh!

Nurul Amira; said... BALAS

takda hal laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. moy jambussssss!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Kau pun jambu lah, der ;Pp

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot