24 October 2010

Ziana Zain | Vaseline murah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Update 21 April 2012

Malam pembaca belog!

Haa, hari ni aku kemaskini belog malam sebab aku dah tak larat nak bukak mata aku ni. Esok ingat nak p Maybank sat. Nak buat bukak akaun. Dah tua baru nak bukak akaun bank. Haila.

Tadi petang aku p Alamanda. Konon nak main boling, tapi lane full house lah pulak. Hmph. Naik lah ke Rasa, p makan. Time nak makan, mama terjerit :

Ziana Zain!

Aku bajet dalam TV. Aku toleh belakang lah nak tengok TV. Tade pulak. Aku nak tanya mama, mana? Belum sempat tanya aku dah tersedak. Terkejut aku, Ziana Zain lalu sebelah meja ktorg. Dia jawab kat mama, 'Ya, saya' sambil tunduk tanda hormat.
Update 21 April 2012

Aww. Comel kot dia. Kecik je haa. Ziana Zain mai dengan family. Duduk kat Rasa jugak. Orang lain macam tak perasan tu Ziana Zain. Mungkin sebab muka dia nampak lain. Aah. Lain! Kalau korg tengok TV, memang tak serupa lah dengan live punya. Comel! Dah bape kali aku sebut comel? Hmph.

Aku yang tengah makan, terus berhenti mengunyah. Nak pergi tangkap gambar dengan dia punya pasal. Aku p kat dia cakap nak tangkap gambar. Dia macam tak nak. Al-maklumlah, tengah lepak dengan family, orang lain tak perasan dia lak tu. Dia nak kekalkan keadaan macam tu lah agaknya. Tak nak orang tahu dia ada kat situ. Tapi, aku nak jugak jadi dia pun dengan sporting nya senyum.

Lepas tu aku nampak dia dengan family p GSC. Argh. Dia comel. Anak dia lagi comel! Kiki ;Pp

Update 21 April 2012

Habis cerita pasal Ziana Zain. Aku nak cerita pasal Vaseline pulak. Bila ada duit, bila ada kad keahlian, dan bila ada voucher, kerja aku nak perhabiskan jela. Aku gerak Watsons, nak tengok apa barang aku kena beli dan patut beli. Aku ternampak lotion Vaseline, aku teringat voucher yg aku dapat. Terus aku sambar satu. Tak perlu pikir panjang. Buang masa je.

Terus p bayar, sebab aku tahu aku tak perlukan apa apa dah. Nak bayar tu, tanya akak juruwang tu boleh tak aku guna voucher yang aku dapat tu memandangkan Vaseline tu dapat percuma 120ml. Al-maklumlah, selalunya bila ada kasi free tu dah tak boleh guna voucher. Tapi, dia cakap boleh. Jadi, jumlah wang yang aku perlu bayar hanya RM12.80 untuk lotion Vaseline 400ml + 120ml. Murah kan?

Free 120ml Vaseline Lotion.
Untuk berjimat, marilah kita pakat ramai ramai serbu Watsons hari ini. Beli kad keahlian, dapat voucher, beli lah barang! Murah murah ;D

Lagi satu. Kepada Normaliza the Molly Marl Ahmad! All the best and Good Luck untuk finals kau ye. Jangan dok nak makan dengan tidur je. Sila study!! Kalau aku tahu kau tak study, aku tunggu kau balik nak kasi hadiah. Macam biasa, babab manja di tempat kesayangan. Muahaha. Lucah dah. Bye!
Update 21 April 2012



psst. Ayat aku sekima kan? Aku suka. Korang kena suka ;)


Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

just me said... BALAS

bismillahirrahmanirrahim..
nk try post comment ni..
same la kte mot..
sot pon gne vaseline..
bgos kan!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Sot :
Amin! Dah boleh kan :P
Vaseline best! Tu pun beli baru sebab murah.
Kalau mahal tak de nye beli. Hahaha.

Noi❤AnL said... BALAS

Akak salah seorang peminat ZZ.. wah sporting jugak dia ek.. even mcm tu pon, still layan lagi.. leh senyum2 lagi.. hihi..
Susahnya jd public figure.. :D:D

ZZ memang comel.. I loike!!!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Kak Noi :
Kan! Husband dia pun ada sama. Sama padan! Comel lak tu dorg layan anak dorg. Aww! Tapi, Anuar Zain tade. Patah hati. Hahaha ;DD

Nurul Amira; said... BALAS

MOYYYY! aku dapat voucher tapi tak pernah guna! hahahahaha! lepasni kena gunakan. thank you cikgu!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Mira :
Harus guna dowh! Kalau tak membazir je Watsons kasi kita those vouchers :P Sama sama, anak murid!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot