18 May 2012

Borang Permohonan Majlis Akad Nikah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Tulisan buruk aku :Pp

Shag Yahaya sedang menaip~


Meh meh meh. Mari dekat mari dekat. Mari kota semua pakat isi borang permohonan akad nikah yoo~ Hiks. Galak nya nak bernikah. 


Eh eh, umur dah nak 23 tahun kot. Dah sampai masa pun nak nikah. Cecece. Dulu tak pulak nak pikir bila umur sesuai nak nikah. Puih~


Rupanya, nak akad nikah pun ada borang permohonan kan ! Aku ingat main jumpa Tok Kadi, set tarikh lepas tu booking masjid. Tu je~ Rupanya kena buat permohonan. Nak nikah pun payah jugak prosesnya ye. Alahai Kasim~


Ke kat Putrajaya je macam ni eh ? Meh meh kasi pendapat wahai anda anda yang sudah bernikah tu :D



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

13 comments:

Cik Ummi said... BALAS

sayam.
bile kite da nikah nnt, baru kite ckp camne prosedur org2 kat Johor nak nikah ye..

hahaha..

p/s: sayam, bile ade mkn nasi minyak nnt, jgn lpe jemput kite taw .. sediakan tmpt khas utk sayam2 blogger..kekekeke

Woofer Storm said... BALAS

pinanglah sy dgn bismillah..

slmt mlm shag..

Elysa Sofia said... BALAS

Wahhh nk kahwin dahh :D

Fatin Farhana Binti Ramli said... BALAS

tak ape la kalau macam tu .. ni yang buat tak sabar nak kawen ni .. HIHI

AkmaFaizal said... BALAS

hehe..mcm2 borang nk kena isi nanti. nak kena wat medical check up lagi..mcm2 ado..apa2 pun, klau nak seribu daya kan..hehe

jemput join ga akak
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

roziahojijie said... BALAS

Jangan lupa jemput :)

Az Meeda said... BALAS

nk kawen pon susah jugak.. banyak step perlu buat, kan? :D

keli menari said... BALAS

yaaahh!! tahniah !!

Woofer Storm said... BALAS

bz gak ke?ahaaaa

hyz said... BALAS

apesal nama lelaki akan diberitahu kemudian? huhu

..ika itu aku.. said... BALAS

ramai orang cakap *tak tau sape kat johor nak kawen susah. ika tak tau sebab belum try lg..tggu dah try nanti bru tau susah ke x..hoho

*lalim..thnks 4 everything ye!! ^_^

Cik Yatt said... BALAS

nak kawen dah? wewit hee

Pupel Liyana said... BALAS

haha shag, kalau kat kg pupel tak yah borang. dah dapat kebenaran nak kawen dekat masjid agama, jumpe tok kadi set tarikh nikah. tapi sebelum tu, kat pjbt agama dah bgtau nak nikah bila.

maaf lama dah tak bw. bukan apa. mood malas mengatasi segalanya

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot