03 May 2012

Manusia pun berubah~



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Choi Seung Hyun hyung~

Shag Yahaya sedang menaip~


Aku yang dulu tak suka makan cheese,
Aku yang dulu gemar makan cekelat,
Aku yang dulu benci kan akaun,
Aku yang dulu pemalu sikit sikit. Boleh pulak sikit sikit kan :D
Aku yang dulu amat suka bergambar,
Aku yang dulu kalau boleh semua kawan aku nak tolong,
Aku yang dulu tak suka bersendirian,
Aku yang dulu lebih kerap mengingati orang lain,


Tapi,

Aku kala ini terpaksa elakkan cekelat sebab migraine,
Aku kala ini lebih banyak bersendirian, mencari identiti diri yang baru,
Aku kala ini tidak banyak bergambar, tapi
Aku kala ini lebih suka mengambil gambar,
Aku kala ini takut untuk di lukai, lalu aku mementingkan diri sendiri,
Aku kala ini belajar untuk kerap mengingati Allah, Nabi dan mati,
Aku kala ini sedang mencuba untuk tidak menjadi pemalu, dan
Aku kala ini berusaha keras untuk menjadi tidak terlampau memalukan,
Aku kala ini cintakan akaun dan cheese,


Saja aku nak taip macam orang tak ada idea kala ni. Aku tengah migraine~ Okay, tak perlu sebenarnya aku nak bagi tau. Tapi dah tertaip, malas nak backspace. HAHA :D


Next Monday bersamaan dengan 7 Mei 2012, aku akan mula duduki peperiksaan semester 5. Doakan peperiksaan aku mudah mudah sahaja yok. Amin amin ya Rabbal Al-amin ;)



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

7 comments:

Cik Adieb said... BALAS

Good luck exam ya.Chayoo2,buat yg terbaik.Peace :D

Syakir Rahman said... BALAS

gud luck :)

Solehah Shamsuddin said... BALAS

goodluck kak shag.moga berjaya ye.

lurun namzar said... BALAS

aminn...
gud luck, do ur best. :)

p[A]n[A]d[O]L said... BALAS

dtg cni melawat TOP.. :)

apapun, gudluck tuk exam tuan tanah..

emeliena said... BALAS

Waalaikumussalam tuan blogg, good luck yep ;]

Pupel Liyana said... BALAS

penyakit kita serupa. oh! magrine! i hate u

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot