31 May 2012

[JJTW] Snow White and The Huntsman Movie Review.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya akhirnya menulis kembali selepas 2 minggu hilang !!


Hari ni aku nak kasi sikit pendapat aku pasal cerita yang baru keluar hari ni kat Malaysia - Snow White and The Huntsman. Ini adalah pendapat peribadi aku yang meminati cerita di wayang. Aku bukan lah juri filem yang pakar. Harap maklum ;)


Hmph~ Lepas pikir hampir 2 jam 30 minit dalam wayang tu, aku tak dapat cari kelemahan cerita tu. Cuma satu, masa. Ye, masa ! 2 jam 30 minit kot masa tayangan dia. Naik kematu montot aku. Kalau tahu lama, aku beli makanan banyak bawak seludup masuk. Lapar kot !


Cerita dia ? Best~ Serious best ! Tak rugi tengok sebab ada Chris Hemsworth yang kacak lagi tough. Lol lol. Sebab dia je aku bertahan mata 2 jam 30 minit, tak macam kawan aku. Keke. Memang tak rugi langsung bayar RM12 tapi aku bayar harga pelajar lah ye. 


Jalan cerita sedap ! Lawak pun ada~ Aksi dia memang mantoppppp, meletopppp, kebabommmmm. Melampaunya aku taip. HAHA.


Apa tunggu lagi ? P tengok sekarang lah der ;) [ Sinopsis | Trailer ]



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

7 comments:

Solehah Shamsuddin said... BALAS

OMG RM12 untuk 2 jam 30 minit? mahal kot dan bleh kematu duduk dlm pawagam lama2.Solehah tak da pengalaman lg masuk pawagam. :)

Rara Nasiha said... BALAS

thanks for the review ! serious akan pergi tengok :)

AkmaFaizal said... BALAS

waaa....sedey tak dpt tgk filem ni free aritu..lambat reply nuffnang..huhu

jemput join ga akak
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Cahaya ツ said... BALAS

Cara yang bagus untuk mengisi masa lapang..haha..nak tengok jugak la nanti :D

Jasmin said... BALAS

kamu ditagged!

http://tintahitam-jasmin.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

*sorry la xjumpa shoutbox

haty_batu said... BALAS
This comment has been removed by the author.
gigiAriEma said... BALAS

sirius nk tgk jugak! huhu

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot