07 May 2012

Mengigau pada malam peperiksaan akhir, tanda stress ?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Kucing Kucing ke-sayam-an Zainab, kawan aku.

Shag Yahaya sedang menaip~


Wahaaa~ Dah lepas satu kertas - Management Accounting 3. Alhamdulillah, amat amat last minute punya study pun, aku boleh jawab lagi. Bak kata kawan aku, aku pakai bluetooth je. Sedut semua ilmu sebelum masuk dewan peperiksaan. Nice !


Tapi, malam tadi . . .


Aku dop boleh tidur. Konon masuk tidur jam 2200. Tapi dok golek golek, entah jam berapa aku pengsan. Petang tadi, adik aku cerita pasal aku ngigau. Dia cakap, aku boleh sebut - 'Bantal busuk tade' setiap kali bergerak atau ubah posisi baringan. Ecewah, skema gila ayat !


Segan pulak aku nak taip entri ni. Hihi~


Malam tadi, ada lah manusia dalam rumah aku sorokkan bantal busuk aku. Sampaikan, time aku nak tidur bantal busuk aku tu tak ada orang nak ngaku sorok, dan nak pulangkan. Jadi, aku pun masuk bilik, nak tidur kononnya. Padahal, aku tak boleh tidur tanpa bantal busuk aku. Aiyooo. Maka, terjadi lah adegan aku mengigau menangisi kehilangan bantal busuk. Pergh~


Nasib baik, bantal busuk dah di pulangkan sebelum masuk tidur malam ni. Kalau dop, mahu adik aku tu dengar rintihan-dalam-mimpi aku pasal bantal busuk aku tu. Haha.


Khamis ni kertas Audit 1 pulop~ Doakan aku ada kekuatan nak bukak nota sebelum hari kejadian yok.



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

9 comments:

Iffah Afeefah said... BALAS

blom rase kstressannye

Cik Adieb said... BALAS

Wahhh,hebak betul penangan bantal bucuk tu.Good luck exam ya :p

Ara Nadea said... BALAS

tu dia penangan bantal busuk.. hahaha.. pencetus perasaan ingin tidur..:D

Sally Yatiey said... BALAS

Goodluck untuk exam :)

Black Jeepsu said... BALAS

good luck jugak untuk exam! jgn lupa bantal busuk tuh!

Woofer Storm said... BALAS

gud luck ye shag..semoga dipermudahkan..amin3

Myra Jay said... BALAS

Hheeee, lawak tul Shag ni, pasal hilang bantal busuk smpai mengigau ye ;)

CikUna said... BALAS

owh.. sayam study Accounting ke ? Don't worry paper audit tu best..lalala

Cik Amal said... BALAS

siap mengigau lagi
hehe
parah ni

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot