14 June 2011

Ada rakan Anon kita tak puas hati dengan komen aku terhadap filem KL Gangster. LAGI !!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Kelik  untuk tumbesaran tumor otak! Muahaha :D

Assalamualaikum, sayam ku semua!

Lepas kes YANG INI, mai yang baru pulak.  Aku tak pasti dorang orang yang sama atau tidak. Yang pasti mereka tiada pengenalan diri. Sedih aku~



Siapa mereka? Kenapa pakai Anonymous kalau nak bagi komen yang agak menyakitkan walaupun sebenarnya benda tu bagus! Apa perlu menyorok di balik nama Anonymous? Hebat lah tu? Oh tidak~ Yang hebat, mereka yang memberi komen menyakitkan tapi tidak berselindung di sebalik nama Anonymous yang sangat famous ini.

Waktu aku mula mula daftar belog, ada kah aku buat atas arahan kau? Tidak bukan? Aku buat belog atas keinginan dan nafsu aku sendiri. Jadi, apa perlu aku dengar kata kau lalu menutup belog ini? Siapa kau nak arahkan penutupan belog aku? Kasi nama, dan aku akan pertimbangkan komen kau tu.

Eh syial lah. Puih~

Kau nak main perkataan ganas dengan aku kan. Kau yang mulakan dulu dow. Jadi jangan salahkan aku kiranya bahasa aku melampaui batas satu ketika nanti.

Kau cakap review aku macam sial ye? Meh usha trafik yang aku dapat dari entri review aku yang kau katakan macam sial tu~ ENTRI NI

Kelik untuk tumbesaran tumor otak!

Itu yang kau cakap macam sial? Kalau sial sangat kenapa ramai yang masuk baca? Memang aku mengaku komen sedikit je. Tapi, peduli pulak aku. Yang penting jumlah pengunjung yang masuk baca entri tersebut yang di katakan sial~


Jadi kepada kau si Anonymous, tok sah lah cuba sakitkan hati aku dengan mengatakan belog aku macam apa apa. Aku tak akan tutup belog selagi belum tiba masanya.





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

38 comments:

emieysandra said... BALAS

yeah!..tol tu shag, kgn patah smgt hnye disebabkan anon yg xde identiti..huhu~

سيتي عإيشه Aisyah said... BALAS

sabar ye Shag..kadang2 ada manusia nie dengki dan iri hati...cool je,k :) cenyum~

pena rozie said... BALAS

Hak masing-masing la nak bg pendapat. Jgn la ade PHD.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Tak kan patah nye. InsyaAllah ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@سيتي عإيشه Aisyah : Baik sayam~ hehe ;)

acai said... BALAS

tak paham betul la,..ape la dok dengki sgt,..suka ati la kan org nk tulis apa kt blog sendiri ,...benci betol anon nie,.kalau nak bagi kritikn,.tunjuk muka sket,,.baru jantan,..

Bulan said... BALAS

uwooo yunk.mmg shiol la anon tue.mcm xde anu.pengecut!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@pena rozie : Kan! Hesh~ Rotan kang sengsorang :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@acai: Rasanya dia betina kot? Miahaha :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Bulan: Hahahahahaha :D Sabar sayam~ Kiki :P

nazirulhazwan~ said... BALAS

anon tu hape?sampah?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nazirulhazwan~ : Entah. Agaknya?

wakdol said... BALAS

kami sokong shag yahaya!!yeaahh!!

pupel liyana said... BALAS

sabar shag namo marah2 biar je mereka dengan keluarga mereka

aQi + GenGkey said... BALAS

abaikn jela anon ni..
kalo makin d layan makin mnjadi kot..

saiazuan said... BALAS

sabo2..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@wakdol : Haha :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@pupel liyana : Oh~ Biar mereka dengan dunia tiada identiti mereka ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aQi GenGkey : Yeah! Betul tu! Malas nak layan tapi, bila perkataan 'Sial' tu keluar, sakit hati memang sakit lah~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@saiazuan : Sedang ;)

najihah sahami said... BALAS

waaa..blog shag makin hebat la tu. sebab tu anon suka singgh. kan kan kan. hehehe..cek ip address la shag..^^

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@najihah sahami : Oh tidak~ Ni yang malas jadi hebat =.=

Aretikz said... BALAS

hehe.. lo.. ignore lah anon tu shag.. chill k.. biarkanlah komen2 yg xpuas hati tu.. tidak ada ruginya bg kita.. rugi bg dia yg brkata xsopan.. kan? ^_^

.cik yaya. said... BALAS

hot..hot..hot...

bunga said... BALAS

relex jer shag.makin dilayan makin menjadi..haha..cam kurap la..makin digaru makin melarat kan..hahaha

Ninie said... BALAS

heheh salah satu tanda blog kita makin femes, bila ada anon serang. sebab anon jeles lettew dgn blog kite. ekekek wat lek je shag

sufiyyah zulkifli said... BALAS

hahaha.
well. anon ni kan... klu benda baik kita suka kan? kan shag kan? *perhatian anon2 sekalian alam anon*

ini tidak, datang tak ada hikmah, buat orang terasa. anon. oh anon. :)

tp xpe shag. ilek suda. doakan baik2 kat diorg. at least insya Allah doa tu dtg balik kt kita~ *kena ikhlas la* he. he.

sangat senang menaip~ hue~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Haha :D Saja je buat entri. Tak ada idea punya pasal :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@.cik yaya. : Panas panas panas~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga: Yeah~ Lepas ni baru nak buat derk. Keke :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ninie : Oh no! Tak nak pemes k. Nak biasa biasa sahaja ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Yeah~ Sememangnya suka bila baik. Tapi bila kena maki dengan ayat yg tak patut di dengar, memang panas hati.

Sedang rileks. InsyaAllah lepas ni malas nak layan dah~ :D

THE LEKAT LEKIT STORY said... BALAS

Anon ni umpama langau.. jd racun je kalau dia dtg nak bawa wabak.
TERKINI :ANAK BUAT MAKSIAT, IBU DI BOGELKAN
TERKINI :DATO SITI NURHALIZA BELUM BAYAR HUTANG CIKGU SHIDA?
TERKINI :Apabila alat sulit lelaki menyentuh alat sulit wanita

nelly said... BALAS

sabar shag ..dia tak ada kerja kan shag ?
;p

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@THE LEKAT LEKIT STORY : Yezza~ :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Kerja dia sebagai Anon je :P

sayam awak IMT :) said... BALAS

saya sokong awak. bila tengok filem masing2 da pendapat sendri. tapi bagi si Anon neh depa neh ta buleh terima pendapat org len. kalo depa rasa baguih sangat p buat blog sendri. ta payah dok sibok nk soh org len tutop blog. Suka hati lah si Shaggy neh nk tulis pa pun. blog dia. PUIHHH ~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sayam awak IMT :) : Hehe. Kan kan! Menyampah den~ Eh eh, mana tahu nama penuh pemes gua ni? Anda siapakah? :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot