24 June 2011

Pemenang kontes lukisan 'Iridescent' oleh Linkin Park | Wan Muhammad Azzim ;)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Pinjam dari album Pak Cik Google sayam~


Assalamualaikum, sayam ku semua!

Pagi tadi aku online FB kat kelas. Sila jangan contohi perangai aku ni. Sebab tu pointer teruk.

Aku nampak status dari Linkin Park. Dorang dah jumpa pemenang untuk kontes dorang baru baru ni iaitu kontes lukisan atau artwork 'Iridescent'. Ini hasil tangan si pemenang tersebut :



CHUN kan? Aku suka! Simple kot tapi berseni! Okay, aku tak reti nak komen bab seni ni sebab aku tak berseni :P

Yang paling aku tabik, pemenang tu anak Malaysia. Anak Melayu beragama Islam! Haa~ Jangan ingat orang Malaysia, bangsa Melayu beragama Islam ni tak berseni. Tak berdaya saing. Ni dah terbukti. Beribu yang sertai kontes ni. Tapi, Wan Muhammad Azzim yang menang! Rezeki beb.

Kelik untuk tumbesaran tumor otak ! :D


Walaupun, aku tahu dia tak baca benda ni aku  nak ucap TAHNIAH lah jugak. Wangi sikit nama Malaysia ni. Cece.

Bangga aku jadi anak Malaysia kejap. Haha :D








Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

16 comments:

senyumSOYA said... BALAS

alhamdulillah~ buktikan kita boleh!! generasi baru sila upgradekan diri anda..betoi x? heheh (^^!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@senyumSOYA : Betul betul betul! :D

Hati Batu said... BALAS

haha...saya anak Malaysia juga... :)

bangga gak ni...hehe cantik!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Hati Batu : Kan! Cantek kan~ hehe :P

emieysandra said... BALAS

bangga gak, dr melaka tu..anak malaysia mmg berbakat la ;)

Seth tan said... BALAS

wah ye ke..mmg terbaik lah kan.:)

Miss Yaty said... BALAS

fuhyooo..bangge3 jadi anak malaysia ni ^__^

Miss Yaty said... BALAS

blog shag kakn makin kemas la...sgt3 kemas...yaty suke la tgk...chanteq ^__^

Anonymous said... BALAS

http://www.hdwallpapers.in/walls/optimus_bumblebee_in_transformers_3-HD.jpg

kalau stakat copy ngan apply pre-set filter skit dari image ni aku nak bangga pun tak boleh...

saiazuan said... BALAS

nsb i x masuk je..klu i masuk konfirm xmenang dak tu..bwahahaha :D

astaga~ teruk tul i ni..ahaah

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Hahaha. Kan! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Seth tan : Iyee. Bertuah gila menang ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Hehe. Saya Anak Malaysia ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Kemas? Yaty ni~ Belog ni semak kot ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Anonymous : LP tak cakap pape. LP dah pilih, nak buat macam mana lagi ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@saiazuan: Hahahaha :D Kalau Zuan menang Shag bangga gak! ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot