16 June 2011

Gambar kereta Perodua MyVi 2011.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Assalamualaikum, sayam ku semua!

Tadi, dengan rasminya Perodua telah melancarkan MyVi 2011. Jom usha sikit. Mana tahu korang nak beli untuk aku ke. Haha :D


































Sumber : SINI



Warna ungu tu chun gila weh! Kalau ada rezeki tahun depan aku nak angkat satu! InsyaAllah Amin ;)





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

laskar pelangi said... BALAS

memang cun! uwaaaaaaaaaa...jelesnyeee..part kat radio tu mengancam jiwaaaaa..nak wat cam mana dah ada myvi lama...tak leh r nak angkat satu

ini aku? said... BALAS

aku tengok dah huhu.. memang best juga keta ni kan?

aReTikZ said... BALAS

ahakz.. kalau dia bentuk sedan, maybe baru terfikir nak beli.. hehe..

emieysandra said... BALAS

mmg berkenan kereta ni ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@laskar pelangi : Lah yeke? Tak pe, angkat lah untuk Shag satu. Nak ungu k! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@ini aku? : Yeke? Wahh~ Ni aku pun nak p tengok gak!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aReTikZ : beli jela Atik~ Bagi Shag yang pakai :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Beli beli! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot