25 June 2011

Bila sakit pinggang, apa pun tak boleh!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Gambar Pak Cik Google kasi pinjam :D

Assalamualaikum, sayam ku semua!

Apa bikin semua sayam ku? Semalam Maharaja Lawak ada tengok? Atui~ KL peace yo! Pale dia KL. K bye!



Sebenarnya, aku ada masalah kesihatan ni. Ada doktor tak kat sini? Malas pulak aku nak berjalan pakai kereta ke klinik. Malas nak ngadap muka doktor sebenarnya. Kalau handsome dan masih solo tak apalah. Sanggup aku terjah sana tiap hari nak amik ubat!

Gatal~ Atui!

Semalam, belakang aku sakit. Belakang tu macam atas punggung. Tahu tak yang mana ni? Alaa~ Hat dalam gambar kat atas tu.

Sakit gila yang amat. Sampai aku nak tunduk nak sentuh lutut pun bukan main payah lagi lah. Dah ada rupa nenek nenek je. Nak tunduk kena pegang belakang. Haha.

Lagi gambar Pak Cik Google kasi pinjam :D

Di sebabkan sakit pinggang yang amat tu~ Semua benda susah nak buat. Nasib baik makan senang je. Kalau tak, kurus aku hari ni! Muahaha :D

Ni aku duduk pun tegak je haa~ Atui. Sakit!

Korang ada tip tak macam mana nak hilang kan sakit ni?

Selain daripada kena urut? Aku tak boleh urut urut ni. Geli satu hal. Tak lega satu hal. Atui.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

26 comments:

Aretikz said... BALAS

Pergh ~ kalau lelaki nsem yg urut? oh, mesti xnak juga.. tp kalau suami yg urut? oh, sayamku ini lum kahwin.. ahakz..

cik_zetty said... BALAS

errr tak ada cara lain melainkan jumpa doktor atau urut huhu

tapi kan kalau bab urut meh sini serahkan pada zaty, kalau zaty tolong urutkan konpemnya bukan pergi ke klinik tapi ke hospital terus & jangan tanye zaty kenape ekekekeke

bunga said... BALAS

sabar yek..semoga cepat sembuh..:)

Wanie said... BALAS

nape?period ke?hehe

baik jumpe doktor..:)
bukan leh main urut,
nanti lagi sakit..

Miss Yaty said... BALAS

agaknye petanda nk abc kot..huhu~~ ^_^

enyheartsdiamond said... BALAS

shag nak period la tu dok sakit2 belakang tu.. PMS.. hehe.. g berurut :))

Bulan said... BALAS

peod ke pe yunk.sampai jejumpe dedoktor tue?

pupel liyana said... BALAS

urut sayam!!.. pupel banyak kali sakit dah pg urut dah :)

saiazuan said... BALAS

ouch sakitnye pinggang.. senaman trbaik untuk kurangkn sakit pinggang is solat :D

sape suka race??? http://eleventx.blogspot.com/2011/06/lets-race.html

~miZz_nizZ~ said... BALAS

kalo geli nk urut cmne..bhye gak ni.haha.kang asben pgg pn pyah.urut la..de org pndai urut lega je jd.kna doa kt Tuhan gak mntk dhilangkn skit tu=)

Hati Batu said... BALAS

haha sakitnya punya adoi! haha insya Allah t lama-lama sihat la tu... buka blog blh je..:P

Pinky Pixie said... BALAS

yunk, x hupdate lagi? ekeke. belog sndri pun xhupdate tny org. *merepek kejap*

kena g klinik check la yunk.

Hati Batu said... BALAS

bila nak update ni shag yahya?? haha :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Lelaki handsome? Kalau lelaki tu husband nak lah! Miahahah :D

Nak kahwin sekarang bole?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@cik_zetty : Hahah. Urut? Nehi to kabhi nehi. Geli lah~ :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga : Terima Kasih sayam. AMIN

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Wanie : Bukan pasal peod ni. Sebab peod punya sakit lain. Ni lagi pedih =.='

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Bukan sayam ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@enyheartsdiamond : Mama cakap tak boleh urut sebab ni bukan urat. tapi otot? entah lah :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Bulan : Tak peeod pom ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@pupel liyana : Mama taak kasi urut =.='

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@saiazuan : Nak gerak pun payah ni kan senaman sayam ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@~miZz_nizZ~ : hahahaha. Husband lain. Keke :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Hati Batu : Tak boleh lah sayam. Sakit sangat. Nak duduk lama memang rasa macam hampeh. huhu ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Pinky Pixie : Hahaha. Belakang sakit lagi ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Hati Batu : Haip~ Salah eja tu. Tak nak update :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot