26 March 2012

OPEN DAY - UniKL Business School.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya sedang menaip~


Hari ni, aku nak kasi promote lah event yang bakal berlangsung kat lobi kat tempat aku belajar. Aku harap, korang yang tak ada kerja tu boleh mari lah. Yang sibuk pun aku harap korang boleh mari jugak. Aku insist korang untuk mari. Hihi. Adil tak aku main paksa paksa.


Open Day ni macam hari kitorang buka kampus ktorang untuk orang umum datang semak sama sama kat tempat sempit tu. Details adalah sepertu berikut :
  • Tarikh  : 25 - 27 April 2012
  • Hari      : Rabu, Khamis dan Jumaat.
  • Masa    : 0830 - 1730
  • Tempat : Lobi UniKL, Kampus Kota.

Aktiviti ada banyak. Tapi, aku tak dapat info lagi dari biro aktiviti. Masih dalam perbincangan kot ? Tapi, yang dah confirm, aktiviti untuk 26 April jela. Tengok gambar bawah ;)








Oh ya, kalau ada yang minat hiking dan minat air terjun, ada satu program hujung minggu ni kat Air Terjun Jerangkang, Pahang. Boleh tengok FB NI untuk details ;)



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

5 comments:

misyamissyou said... BALAS

cm best prog unikl ni..zealous gue! ade cake decorating masuk mbr
tda kenderaan mo pergi..hurm

CekbOlat-bOlat said... BALAS

PADAT ! woooow

CikUna said... BALAS

hehe... tak nak pegi sana.. jam.. lalala... Sayam Shang amik course ape ??? Study leklok na..

Woofer Storm said... BALAS

sayam,ada benda wa nak kata ngan lu..lu je yang sudi teman gua kot dalam dunia blogger ni..wa tunggu lu^^

Woofer Storm said... BALAS

sayam,ada benda wa nak kata ngan lu..lu je yang sudi teman gua kot dalam dunia blogger ni..wa tunggu lu^^

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot