09 March 2012

Suara rock haprak tambah ritma Nasir Bilal Khan.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Lu pahal der ? Suara wa memang rock haprak campur dengan ritma Nasir Bilal Khan. Lu jeles ?

Shag Yahaya sedang menaip~


Al-kisahnya pada suatu ketika dahulu, begini bunyi nya . . . 
Krekk krekk krekk.
Eh, bunyi apa pulak ni ? Kalau line betul lah. Hesh~


Moi Moi, bangun lah der. Wake up wake up. September has ended.
Aappahalll lu der *baca dengan ritma Nasir Bilal Khan !
Mak aih, suara kaaauu. Sejak bila tukar jadi jantan ni der ?
Kua lah kau. Semak kepala aku tengok kau pepagi *sekali lagi dengan ritma Nasir Bilal Khan.


Kisah yang berbunyi rock kapak pulak,


Im singing my blues, uhhh uhhh
Padan lah muka, padan dengan muka kau oh oh . . .


Tak sempat nak mengeliat, handphone bawah kepala cepat cepat di jawab. Takut nanti membebel lagi panjang lagu parodi Big Bang tu.


Bro ! - volume termaksima
Erk. Tergeliat urat leher aku. Lu pahal ? *macam biasa ritma Nasir Bilal Khan.
Eh, betul betul bro yang angkat ke ? Ni sapa ? Wa nak cakap dengan Shag der.
Waklu. Berapa lama kau kenal aku der ? Lempang nak ? Apahal. Cakap terus ! *hilang terus Nasir Bilal Khan
Aku nak cakap, suara kau bangun tidur rock habis. Cayalah bro. Sampai aku sendiri ingat jejaka kacak mana lah jawab phone kau ni. Kekeke *mengekek tak sedar yang panggilan dah lama terputus


Cinabeng betul lah kawan kawan aku. Tak ada benda nak bahan aku, call aku pepagi bahan suara aku. Aku dah lah jenis tak tengok skrin - siapa call, aku tak amik peduli. Janji handphone aku senyap. Kejap lagi, kena bahan kaw kaw punya. Suara rock haprak lah, cakap gaya Nasir Bilal Khan lah. Eh eh, nothing else I can say lah !


Jadi, tolonglah jangan call aku waktu aku tengah tidur. Aku tak suka korang dengar suara rock haprak dengan gaya Nasir Bilal Khan versi aku. Malu deh. Eh kejap, macam lah korang tau kan bila masa aku tidur. HAHA :D



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

5 comments:

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

Hehehe..suara rock bangun tido.fiza pun tak suka nak angkat phone kalau tengah tidur..suara mmg rock..^^

misyamissyou said... BALAS

hehehe kan..xsuke org dgr sore bangun tidur kite..dgr sendiri rase nak muntah..haha

najihah sahami said... BALAS

haha...nak try lah call shag tengah2 malam t...:P

Azlan Strider said... BALAS

suara nasil bilal khan stylo what..hehehe

Regards,
-Strider-

HazwanDotCom said... BALAS

nais kot suara nasir bilal khan hahaha

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot