02 March 2012

Rezeki belog kedua bulan Februari ;)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Gambar di culik dari SINI

Shag Yahaya sedang menaip~ Sepatutnya benda ni publish dalam bulan Februari. Tapi, ada halangan untuk aku berbuat demikian lalu di bawa ke bulan baru - Mac.


Alhamdulillah. Rezeki kedua aku dapat untuk bulan Februari ni. Rezeki dari belog. Tak sangka, Isnin lepas, aku bukan je menang GA dari Bro Eyriqazz yang aku dapat Duit Baru Malaysia tu. Tapi, aku menang sekali Vitamin E Soft Gel Collagen dari belog Cik Yaya sayam.


Aku masuk GA Cik Yaya pun suka suka sebab nak sakat Cik Yaya sayam. Tak sangka ayat saakat tu boleh pikat hati semua juri. Hihi. Kalau nak tahu ayat dia, meh aku copy paste. Ni pom lepas aku mintak dari Cik Yaya ayat yang membuatkan aku menang hadiah ni ;)


Saya nak sangat-sangat cuba vit e sofgel collagen kerana saya nak muka saya jadi macam KAKAK YAYA yang montel yang suka buli Barney-nya setiap malam bila rindukan laut-nya dan saya nak jugak inter-frame di FB-nya untuk buat testimoni. 29 words kalau tak silap Shag. HAHA :d Jangan sentap k sayam, ni ayat nak buat KAKAK YAYA gelak je ;)

Terima Kasih Cik Yaya sayam, dan juri juri lain yang sudi pilih ayat merapu meraban aku tu sebagai pemenang utama.


Kelik sini untuk tahu lebih lanjut pasal Vitamin E Soft Gel Collagen ni - LINK.



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

Pupel Liyana said... BALAS

wah dia menang hadiah. tahniah:)

.cik yaya. said... BALAS

bukan yaya yg pilih..hehe kawan yang pilih,tak sangka lak shaq! hahaha

FatmaFazira said... BALAS

ditag http://fafazira.blogspot.com/2012/03/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

Solehah Shamsuddin said... BALAS

wah,tahniah akak dapat menang 1st.ayat akak memang tersentap hati. ^_^

Hans said... BALAS

tahniah :-)

Woofer Storm said... BALAS

asik menang je.benci macam ni..

#buat apa main dalam hutan tu..meh balik..cepat!!

Arol Mubin said... BALAS

Tahniah, kak Shag! Famouslah nanti lepas buat testimoni. Hehe! ;D

Sam Banjamin said... BALAS

tahniah... semoga terus maju...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/wajah-2012.html

harap sudi2 lah menjenguk kembali... komen la seadanya... mengharap sokongan rakan2 lain..

zul a.k.a sam banjamin
(founder of gerila penulisan kreatif)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot