03 March 2012

Waterproof / Aqua pix Lomo Camera.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Ni aku punya - Spongebob Waterproof Lomo.

Shag Yahaya sedang menaip~


Aku baru petik sekor kamera lomo. Lomo ni boleh bawak masuk dalam air, tu yang aku sakan beli. Lagi pulak murah ! Bukan bawah RM100, tapi bawah RM50 kot ! Ni pun jumpa lepas selak dalam buku log Pak Cik Google aku.


Aku beli Waterproof Lomo dengan harga hanya RM34 tak termasuk filem dan kos penghantaran.


Di sebabkan aku COD je, tak ada kos terlindung. Jimat jimat. Kalau kau beli kat kedai, mahu lah dorang caj RM50 dan ke atas. Itu tak termasuk filem bhai~ Aku usha online shop pun, mahal belaka. Nasib lah jumpa yang murah ni kat Lowyat Forum. Keke.


Kalau berminat nak beli Waterproof Lomo ni, boleh lah email awek Chinese ni kat sini : vignetting85@gmail.com





Stok tinggal Monkey with Flowers dan Winnie the Pooh. Kalau nak corak lain, tunggu 3 minggu lagi. Stok baru sampai dari supplier. Tak silap aku dia ada jugak jual lomo yang lain. Tanya lah dia kot kot lomo yang korang cari dia ada jual dengan murah murah je ;)


Psst. Petang ni aku bertolak ke KL, tengah malam pulak akan bertolak ke Maran, Pahang. Lokasi tepat ? Nanti balik aku kasi tau. Isnin aku baru balik, insyaAllah Selasa baru aku cerita mana aku pergi. Boleh ? Alaa~ Boleh lah boleh lah ye.


Doakan perjalanan kami selamat dan di permudahkan-Nya. Amin. Fi hifzillah, sayam semua ;)



4 Entri Sebelum :




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

17 comments:

Darwish said... BALAS

Waa ! darwish pown ada ! Corak stripy love ! Haritu siap bawa masuk ke dalam laut...Darwish beli dengan harga RM 29.9O tau !

norinaomar said... BALAS

ko Lomo fans ye?kita baru nak berjinak2 beli Lomo tapi masih taktahu style macamana yang kita suka.N tak decide lagi nak beli jenis yg macamana

Darwish said... BALAS

Shag : Darwish beli kat Fb JERK....Ada owang buat promosi ! tu terus beli tu ! (waktu tu dok bodek2 ayah) and ayah kata "Nak ker ? " apa lagi ,jawab nak la ! terus ayah darwish email orang tu ... Setahu darwish blog darwish xder words notification...

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

comelnye..nanti share pulak gambar nya..mesti cantik ^__^

Pupel Liyana said... BALAS

mak ai. murah je erk:)

Arol Mubin said... BALAS

Macam best jek Lomo nie. Ramai orang asyik bercerita pasal Lomo. Insyallah, kalau ade rezeki nanti nak beli jugaklah! :)

P/S : Semoga cik Shag selamat tiba di destinasi yang dituju, dan selamat pulang.

asmat90 said... BALAS

comey3 :)

CekbOlat-bOlat said... BALAS

alolo.. comelnyeee.. spongebob ! nk2..

Sam Banjamin said... BALAS

lomo.. kalis air... boleh bawakm= menyelam gayenye... sesuai untuk kaki snokeling... kaki pancing yg nak tengok2 ikan bawah bot pon elok beli...

salam perkenalan.. tq sudi singgah blog saya..

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/sayangggg-mak-dara.html

zul a.k.a sam banjamin
(founder of gerila penulisan kreatif)

CikHoneyBee said... BALAS

wah.. lomo !! cikhoneybee minat. tapi taktahu jenis jenis nya .. sis ade fb amoi tu tk? nk tgk design2 lain.

tiefazatie said... BALAS

comel gle nie lomo shag!

Miss Yaty said... BALAS

chanteq nye kamera ni..tringin nk bli jgk la kamera cm ni..huhu..kalo dpt keje leh gak bli satu..hiii :)

Fid"s said... BALAS

kamera high tech ni...
boleh menyelam

Gadis mutiara_Solehah said... BALAS

takut lah nak beli on9.. Boleh trust ke ni? khairun_97@ymail.com

karipapsayur said... BALAS

ni dah blog ke 3 usha pasal lomo. x sabarnyee nak tunggu lomo sampai!! Beli dr milkadeal RM19.90 instead of RM65.

Tp xda corak2 =(

Cik Fie said... BALAS

boleh tolong sponsor lomo camera untuk GA saya ? pleaseeee.... :)

Anonymous said... BALAS

Mana nak beli lomo ni ye? Ssh btul nak jumpa

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot