17 April 2012

Abah ku Ilham ku~



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Hasil carian di Google.com
Terima Kasih ;)

Anak Pak Ya sedang menaip~


Abah ku ilham ku~ Tapi, ini bukan entri sentuh hati, jiwang atau entri bodek Abah. Tapi tapi tapi, ini entri terhasil daripada buah pikiran Abah. Sebab tu aku kasi tajuk Abah ku ilham ku pun boleh. Dah, ayat aku dah putar Halim. Okay. Ceritanya macam ni . . .


Tadi, waktu aku dok taip nak balas email, Abah dengan sedapnya melepaskan bunyian seperti POTTT. Pendek je bunyi. Jangan nak mengada p buat sampai 6 harakat k. Tiga harakat sudah~ Aku buat bodoh sebab dah biasa. Kata Abah aku. Ceit.


Abah tak puas hati sebab selalunya aku lari masuk bilik. Konon protes sebab kentut. HAHA. Abah pun cakap - 'Taip lah. Letak status kat FB tak pun buat belog cakap, Kehadapan Abah-anda tercinta. Terima Kasih kerana kentut di depan Anak-anda.'


Aku gelak. Lepas tu sambung ayat Abah dengan langsi nya - 'Abah ku Ilham ku untuk menulis belog. Lagi kuat kentut lagi masyuk ilham datang. Sayang Abah'. Lol lol. Anak beranak perangai buruk sungguh.



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

Cik Adieb said... BALAS

Muehehehe,mesti abah awak sorang yang lawak kan :D

NUR HANISAH said... BALAS

hahaha...lawaklah...:)

Sherwieyna Muzzawer said... BALAS

salam kenal. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

siap boleh jadi sumber inspirasi untuk entry lagi tu.hihi

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot