16 April 2012

Hadiah yang aku tak nak.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Gambar dari Google.com
Terima Kasih ;)

Shag Yahaya sedang menaip~


Hari ni hari jadi Along yang ke-24. Pergh~ Dah tua Along rupanya. Bila lah nak p minang awek dia tu. HAHA. Mama tak sebok suruh Along kawin, aku yang melebih. Kiki. Malas nak nyanyi untuk Along. 24 tahun dah nyanyi lagu yang sama. Yang berubah hanya nombor je. Boleh ? :P


Cakap pasal hari jadi, aku terpikir pasal hadiah. Benda yang paling aku tak nak orang bagi sebagai hadiah. Sesapa lah termasuk pakwe aku ke skandal aku ke. Laki-halal aku bagi tak pe. Gatal ! Hihi.


Cincin. Aku tak nak korang bagi ni kat aku. Kalau bagi pun, aku simpan jelah dalam laci. Pasai pa ? Entah lah. Tetiba satu hari tu, time aku tengok jari kawan kawan aku yang ada cincin yang pakwe dema bagi. Aku rasa, jari tu dah tercemar dengan cincin biasa. Aku nak jari aku hanya untuk di sumbat cincin oleh tuan-punya-tulang-rusuk aku je. Orang lain boh layan. Kaka.


Kira baru cool nak tunjuk. First time pakai cincin kat jari. Dah tu, lelaki-halal aku yang sarungkan pulak. Pergh~ Tapi, kalau ada yang bagi cincin, aku terima je. Cuma tak sarungkan lah. Kiki.


Korang pulak. Benda apa yang korang tak nak terima sebagai hadiah ?



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

nik suhailie nik fauzi said... BALAS

akak , nak nom phone . sbb akak follower brtuah adekk . adek nk bgi surprise !

Cik Chokie said... BALAS

betul2 . miza pun cam tugak. nak pelihara jari manis ni :') nak bakal suami yang sah sarungkan . biarlah dia jadi yang pertama dan akhir :)

nur anis said... BALAS

saya tak suka teddy bear..hehe

♥♥cikHannah♥♥ said... BALAS

same ar sis. Hannah xsuke cincin..nnty org ingt i da kawen..wakakakaka..mmg dh kawen pon, saje nk mgatai cikit bg cik abg jelous pulak..hihiihi.. sy time aje, asal jgn bg yg sy xmuat pakai, mmg hangin 1 bdn kot, sbb tu tande myindir sy yg makin mgembung nih...ehehe..nice entry sis

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

eh eh samalah kita..tak suka orang bagi cincin kecuali 'somoone'untuk simpanan masa hari istimewa nanti..bilelah tu kan..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... BALAS

benda yang tak comel. hehe.
OE cuma terima hadiah yang comel je. hehe. boleh macam tu? ^^

MrS. F!zA said... BALAS

dulu2 sblm kahwin kita suka je pakai cincin..hahaha tp cincin silver simple dimple je..tk selesa tgk kalo jari kosong :P

Fana | Aqim said... BALAS

hoho..fana lak tak suka org bagi teddy bear..:) kalau cincin tuh mmg tak penah pakai..sejak tunang nih baru la pakai..:)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot