03 April 2012

Peringatan buat wanita bertudung !



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya sedang menaip~


Malas nak komen panjang. Aku dah backspace entah berapa perenggan untuk beberapa kali sebelum publish entri ni. Cukup lah gambar print screen dari UAI untuk korang semua. Harap lepas ni, aku kurang nampak gambar posing sakan dari wanita bertudung.


Pemberitahuan penting ! Aku akan pergi jauh sebentar untuk 4 hari. Jadi empat hari lah belog ni bakal menjadi sepi. Maaf aku pinta. Tak sempat nak siapkan entri auto-publish sebelum keberangkatan aku. Fi hifzillah sayam semua :D


4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

20 comments:

Senorita Ara said... BALAS

skrg dah malas nak letak gmbr sendiri.. lebih suka upload gmbr kucing2 ku yg comel miawww :D

peace289 said... BALAS

setuju..huhu

Sharina Abdullah said... BALAS

betul tu, skrg pun malas dah nak tepek gambar sendiri :P

-SUPERGIRL- said... BALAS

mcm2 aksi gmbar lam fb skg nih . kena ambil iktibar :)

Syat0za Zai said... BALAS

zai yang laki ni pun jarang letak gambo sendiri tau tak?! wakaka

Miss Hitam Tapi Manis said... BALAS

suke2..betul tu..skrg da x letak gmba sndiri da...gmbar2 yg org duk tag pun da private da...=)

Syasya Johan said... BALAS

sya pun xletak dp sendiri,,,dlm albun pun just visible utk friends yg kita knl je kot

O CIKTEDDY said... BALAS

Alhamdulillah stakat ni xde lg la gmbr cmtu..sume gmbr lame dh dlete..hehe

Edy Zaidi said... BALAS

dgr tu wanita2 solehah!

Syira Qahira said... BALAS

salam...

org kata itu hak individu, sy pun mls nak komen banyak2..harap2 mereka y membacanya sedar dan insaf ;)

Nursyafiqah a.k.a Alang said... BALAS

anda d atg d contest

http://sweetahlolipop.blogspot.com/2012/04/hot-blogs-contest-by-manja.html

Aiman Isa said... BALAS

Aaaaaaa. Aku sendiri pun malu teramat nak letak gamba besar2 muka kat fb -.-''

owh. 4 hari ? keh3 see yaaaa :p *gurau je

**sori aku, dah terbiasai awak :p

ejulz said... BALAS

baik utk peringatan.. :)

Nisa Greennnpanda said... BALAS

bgus entry nie, hehe..

lame xjenguk blog shag.. XD

Saddila said... BALAS

peringatan utk kita semua :)

misyamissyou said... BALAS

kdg2 org marah letak gmbar lain, katenye "owner fb ni kucing/bunge/kereta etc. ke ape?" tp peduli ape kan? drp letak gmbar seksi seksa..ermm

aaaaa p mane? balik cepat!!

Woofer Storm said... BALAS

4 hari tu sayam tinggalkan aku..ni nak memberontak nak bakat blog ni..grrrrrrr

Teenager Housemaid said... BALAS

alamak, kita ada letak gambar muka fokus dekat fb.. -_-'

Si Matatajam said... BALAS

Salam puan besar. Sy ni blogger br. Harap bleh singgah blog sy mymatatajam.blogspot.com. Kl bleh jd kwn lg best.

safiyyah osman said... BALAS

. 
:D/
<♊ hye!
_/ \_ syag!hehe

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot