23 April 2012

Watermark baru untuk shagcomot.com



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Lama punya ~
Dah buruk >.<"

Shag Yahaya sedang menaip~


Patutnya time ni aku tengah siapkan lagi three-quarter assignment aku yang bakal di hantar minggu ni. Tapi, boleh pulak aku semangat buat watermark baru untuk belog aku ni. Aiyok~


Domain dah bertukar berbulan yang lepas, watermark baru nak tukar hari ni. Nampak sangat aku ni blogger yang pemalas. Tak perihatin ! Hahaa. Tapi, hari ni aku lancarkan watermark baru untuk gambar aku. Simple akibat terlampau malas nak pikir. Comot akibat nama belog ni. Jom layan~

Baru punya ~
Bakal buruk :P

Komen anda ? Hihi ;)



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

15 comments:

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

wah..ade style lah shag..lagi2 sejak ada .com ni..makin semangat berblog...tahniah.

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

wah..ade style lah shag..lagi2 sejak ada .com ni..makin semangat berblog...tahniah.

Arif Aiman said... BALAS

ahaaa. untun ada watermark. aku dari dlu sampai sekarang tak pernah2 ada pon bende tuh, nk baut tak reti.

hahahaha.

*goodluck asaimen tuh, jgn kena tendang sudaa. haha :D

Cik Amal said... BALAS

done follow u . . tengs
http://sayacikamal.blogspot.com

cik_zetty said... BALAS

kuning purple warna pilihan lu,
cantik watermark lu yang baru.

Woofer Storm said... BALAS

anda prihatin meh,gara2 anda sy banyak bertukar wajah..terima kasih sayam..

#selamat malam..thank gelakkan sy kena saman..grrrrrrrrrr

AMNA said... BALAS

cantik :)

Woofer Storm said... BALAS

jgn malas2,cpt update sayam^^

slmt mlm..

measite said... BALAS

nama blog jer shagcomot.. tapi tak nampak comot pun.. cuba cari.. tapi comotnya tak lah comot. hehehehe... nice watermark.. bye

Nor Quraishia said... BALAS

cantik lar. hehe. btw,anda ditag :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

FEDO said... BALAS

Simple tapi padat dengan makna ni kan?He2

Liza Razak said... BALAS

cutelah watermark sis :)

AiniLavia said... BALAS

cantekkkkkk :)

-SUPERGIRL- said... BALAS

tgn seni betoii ! jeles nihhh ..

Faten Rosli said... BALAS

cantek la shag..
jeles ni,, nak wat baru gk la..hehe

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot