02 April 2012

Hadiah untuk diri sendiri. Lol lol.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya sedang menaip~


Wehooo~ Lepas sebulan jugak aku tunggu. Akhirnya, dapat jugak hadiah untuk diri sendiri. Penat pusing sana sini nak beli apa untuk diri sendiri. Bila masuk kedai CD, tak ada apa yang baru, yang aku mahu. Tiap kali masuk, tiap kali tu lah hati sakit kejap.


Tadi tadi, hati tak sakit lagi. Usaha menjejak kedai baru barangan K-Pop kat Sungei Wang buat aku senyum sampai ke telinga. Sebab, aku dapat CD mini album ke-5 Big Bang - ALIVE. I feel alive, I feel alive. Wohoo~ Aku pilih TOP punya editon. Haruslah TOP sentiasa kan kan. Bingu TOP oppa <3







Thanks to K-Pop Garden Merchandise lah kan. Siap bagi 10% diskaun even hari ni memang tak layak pun aku nak dapat diskaun dari korang.


Err, sbeno nya hadiah ni untuk aku sebab bulan lepas berjaya mengharungi detik hiking ke Air Terjun Berkelah, Pahang lepas 12 tahun tinggalkan aktiviti ekstrem tu. Aku berjaya lawan sikap cepat mengalah. Ni lagi membangga kan dari waktu aku p hiking Broga Hill. Broga Hill berjuta kali aku ngeluh, aku give up. Tapi hiking kat Air Terjun Berkelah tu, satu saat pun aku tak give up. Cayalah ! Lol lol :D


4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

Teenager Housemaid said... BALAS

wahh....:DDD

Mk Syahir said... BALAS

style lah saudari =)

♕ Mr.IX ♂ said... BALAS

tak tahu camne nak kagum coz x tau apa tu cd mini tu...jd tahniah la dpt hadiah!!

shadhira said... BALAS

best kan beli hadiah tuk diri sendiri... kerana dirimu begitu bermakna... hehe

Aretikz said... BALAS

Wah ~ KariPap.. eh? hehe..

CoretanGembelanJalanan said... BALAS

waaarghhhhh!!!! cd alive ori kah?? ceit!! nie jeles thp gaban nie..uhuu~ T.T

fatin amalina husna said... BALAS

wahh..bagus2..sekali sekala kena ada hadiah utk dri sndiri jugak kan..^^

huhu..x minat kpop..even jpop..haha..

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

wahh..ORI tu..untunglah kan dapat ^_^

Rara Nasiha said... BALAS

terbaik, bukan selalu pun kan :)

Saddila said... BALAS

alaaa ni pun tak tahu jugak. semua korea. hahhaa sekali lagi sadis. wakkaa.

nnt bg dila hadiah ye?? tak lama lg birthday dila. kehkehkeh

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot