09 April 2012

Penulis hudhudpunyablog telah kembali ke rahmatullah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya sedang menaip~


Innalillahiwainnalillahirajiun dan Al-Fatihah buat arwah Nurul Huda Baharuddin atau lebih di kenali sebagai Hud Hud - penulis belog Please, No Paparazzi.


Arwah menghembuskan nafas terakhirnya pada petang tadi akibat paru paru berair. Aku tahu ni pun dari blogger - Cik Bulat. Moga arwah di tempatkan di kalangan mereka yang beriman. AMIN.


4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

27 comments:

ciksukaberangan said... BALAS

al fatehah~

Ety said... BALAS

amin.

fatin amalina husna said... BALAS

al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan yang beriman..
Amin~

Rizq Herinza Syadza said... BALAS

tumpang bersedih :( dah tahu dari Twitter tadi.

Syat0za Zai said... BALAS

amin... semoga arwah ditempatkan di kalangan mereka yang beriman..

cik_zetty said... BALAS

Innalillahiwainnalillahirajiun.. Al-Fatihah, moga arwah ditempatkan di kalangan yang beriman

aisyah humaira' said... BALAS

alfatihah~

dayah said... BALAS

al-fatihah

kawan saya punya ayah pon meninggal hari nie :'( sedih,abg dia jemput dia dari skolah,dia selamba jer ckp ayah dia meninggal tapi sebenarnya dia sedih..

Nisa Greennnpanda said... BALAS

Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un..
al-fatihah..

huhu~...

tiefazatie said... BALAS

al-fatihah utk arwah..

shafiq said... BALAS

al-fatihah ,

nik suhailie nik fauzi said... BALAS

alfatihah .

Miss Bleery said... BALAS

Al-fatihah . Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman . Amin .

NUR HANISAH said... BALAS

Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un..
semoga arwah ditempatkan dikalanga orang yang beriman...Amiin

Woofer Storm said... BALAS

alfatihah..

semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman..ameen

AMNA said... BALAS

al-fatihah..

Myra Jay said... BALAS

Semoga roh arwah dicucuri rahmat.. Aminn

nur anis said... BALAS

al fatihah...

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

al fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat..

Mk Syahir said... BALAS

Innalillah..semoga beliau ditempatkan dikalangan orang-orang beriman dan diampunkan segala dosa..sama-sama kita doakan dan muhasabah diri..nanti giliran kita pulak..Al-Fatihah..

misyamissyou said... BALAS

innalillah..baru tau :(

Cik Eiyra said... BALAS

salam shag saya x sent g detail, sbb ada yg blm hntr , saya tggu smua hntar dulu yea

Eyqa Hasnan said... BALAS

al-fatihah . semoga roh beliau dicucuri rahmat :'(

Arol Mubin said... BALAS

Innalillah. Dulu selalu jugak layan hudhudpunyablog. Tahun nie tak layan pun, tiba2 dapat tahu penulisnya dah kembali ke rahmatullah. :(

CekbOlat-bOlat said... BALAS

innalillah.. T__T

paru2 berair? aww bolat pun suke mdy mlm >,<

Woofer Storm said... BALAS

takut~

CikUna said... BALAS

Al Fatihah ~

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot