01 April 2012

Hukum Relationship Status di Facebook.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)






Shag Yahaya sedang menaip~


Meh meh aku nak kongsi sikit ilmu yang baru je aku dapat. Baru je beberapa minit yang lalu. Tak basi lagi ilmu ni kot. InsyaAllah tak kan pernah basi. Hihi. Jom baca ! Jangan dok baca tajuk entri lepas komen. Kalau komen indah tak apa ni tak semenggah punya komen di campaknya kat kotak komen aku :D


Okay, tamo berleter panjang. Habis air liur aku.


Aku ni sebenor nye stalker sejati SI BUDAK NI. Saja aku nak CAPS LOCK supaya dia tau aku minat dia. Keke. Tadi, naik status baru dia. Aku terus tekan gambar yang baru je dia kongsi. Ohooo. Pasal UAI punya soalan dan jawapan.


Soalan tu berkaitan dengan status hubungan di Facebook. Tak mo cito eh pasal yang couple couple biasa. Ni nak cito pasal buat status perhubungan sejenis yang saja saja untuk mengembirakan hati tanpa di sedari mungkin satu fitnah sedang di tabur pada diri dua individu yang terlibat.


Paham dok hubungan sejenis sajo sajo ? Macam dalam gambo kat atas entri ni. Penat aku edit. Tuan punya gambar, maaf cilok dan edit tanpa sebarang kebenaran di pohon ;)


Apa kata UAI mengenai status perhubungan sejenis sajo sajo ni ? Korang baco lah sendiri yo. Aku malas nak taip. hehe.



 



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

14 comments:

cik_zetty said... BALAS

kehkeh tak menahan bab CAPS LOCK tu :P

moga ilmu tersebut bermanfaat untuk kita semua :)

Senorita Ara said... BALAS

dulu ada wat in relationship dgn kwn.. ade plak yg kata yg les.. hadoi laa.. trus remove.. huhuhu

Sharina Abdullah said... BALAS

hmm dulu pun selalu juga buat status relationship sama jantina ni, hihik

Aiman Isa said... BALAS

haram kerana sengaja mendatangkan fitnah. yeahhh, macam2 fitnah boleh datang, kdg2, ade je mmbe2 baik bt mcm tu. haha

#UAI mmg terbaik!

frogos said... BALAS

tp gf saye pernah wwat n member die..aduyai...huhhuh

Fatin Shahira said... BALAS

ermm memang ramai yang wat mcm tu...
and yang buat 2 account then married sendri pun ade huhuhu

Edy Zaidi said... BALAS

letak single lg bagus...walaupun dah kawen, letak je single...saham xjatuh...:p

L said... BALAS

huhu.. single saja..=)

jom tambah ilmu sikit=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

NUR HANISAH said... BALAS

sebelum ni ada kawan saya cerita...ada orang beritahu dia yang ada seorang dari luar negara cakap dia tak sangka dekat malaysia ni ramai yang gay dan les... sebabnya banyak kat fb orang letak in relationship with the same gender....

Prince Noob said... BALAS

jgn jadi LBGT yer... done follow

Prince Noob said... BALAS

jgn jadi LBGT yer... done follow

Prince Noob said... BALAS

jgn jadi LBGT yer... done follow

Ini Kisah Tia said... BALAS

habis duk tenyeh mata sebab kabur sangat .. huhu

CikUna said... BALAS

tapi pic tu bukan sama jenis la sayam.. ayoo.. ke mata i ni yang dah terlalu kabur ?? jeng3.. hehe

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot