27 April 2012

Semester Examination. Yay~



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Alhamdulillah, satu hari satu paper je :D

Shag Yahaya sedang menaip~


Pergh~ Pejam celik, tidur bangun, naik bas turun bas, makan minum, mandi berak. Ops ! Hihi. Dah nak exam untuk semester 5 dah ! Kagum sat. Kejap je masa berlalu. Tup tup dah habis semester 5 pong haa~ Tinggal 1 tahun setengah je kat UniKL Business School ni.


Tapi tapi dan tapi lagi. Antara 5 subjek yang aku belajar semester ni, jujur aku cakap. Subjek akaun jugak lah yang aku dapat tangkap. Sebab lecturer kacak kot ? Alasan dop munasabah langsung ! Menggatal jo kijo deh. HAHA :D


Dop sabar eh nak exam. Poyo ! Dah lah tak buat nota pape lagi. Ayok~


Oh ya ! Ahad ni majlis akad nikah kawan aku tu. Cuak deh nak jadi pengapit padahal keja dia paling senang sebab tak ada sanding. Phew~ Tapi tapi dan tapi, aku still cuak. Dah macam aku yang nak lafaz kan akad. Aigoo~


Doakan majlis tu berjalan dengan lancar deh. Dan doakan kedua pasangan berkekalan sampai ke syurga. Amin amin ya rabbal al-amin.



Teaser baju pengapit pertama aku ! Lol lol :P



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

7 comments:

cik_zetty said... BALAS

kahkah kalau cenggitu zati pun nak juga lecturer hencem utk subjek akaun sem depan nanti, senang sikit :P

tahniah pengapit pengantin :D

ZWAN SABRI said... BALAS

wah! HAHA
Apa2 pun, Good Luck ye.. :)

Azee Hana said... BALAS

cik pengapit la...hehe...apepon..semoga semua berjalan lancar..amin..

Edy Zaidi said... BALAS

amboi...lecturer kacak gak yg dia suka...kesian lect yg kurang kacak..:p

Arol Mubin said... BALAS

Semoga berjaya, kak Shag! Pergi study, jangan asyik online ajewww! Hehehe! ;D

P/S : Jangan lupa ambil berkat pengantin, mane tahu next year turn kak Shag pulak! :)

FEDO said... BALAS

Hahaha. Usaha tangga kejayaan..

Lizzie Yasmin said... BALAS

Boleh plak cuak, time nie lar boleh cari market. hahaha

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot