02 April 2012

Kenapa awak membaca ?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Dr Shag Yahaya, doktor cinta-kerbau sedang menaip~


Ji Hyo : Why are you reading ?
Gary : Because I want to show you my 'smart' side.
Ji Hyo : Why do you have a small heart on your jacket ?
Gary : This small heart is for you Mong Ji, because only you can fit it 


Siapa Ji Hyo, siapa Gary ? Dorang adalah artis K-Pop yang sama sama menceriakan variety show Running Man. Tak kan tak kenal kot. Okay, ada je tak kenal sebab tak minat K-Pop. Hihi. Ji Hyo dan Gary adalah pasangan Isnin atau Monday Couple. Sebab apa ? Isnin adalah hari mereka merakankan show tu. Dorang sangat manis ! :D



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

Mk Syahir said... BALAS

manis macam tebu =)

Teenager Housemaid said... BALAS

aaaa...monday couple! suka! :DD


saya membaca sebab bila saya membaca saya belajar perkara baru dalam kehidupan..:)

tiefazatie said... BALAS

kenal2..hehe..sgt sweet!

shafiq said... BALAS

alamak ! , saya x brape kenal lar dengan diorang nih , hehe ,

p/s: minat dengar lagu jer , hew hew .

nik suhailie nik fauzi said... BALAS

haha . minat running man jugakk =)

CekbOlat-bOlat said... BALAS

betui ! betui ! setiap kali tgok bolat salu mgharap depa satu team :)
sweeettt :)

Pupel Liyana said... BALAS

pupel sungguh ketinggalan dalam bab kpop. mungkin umur da 24 otak setting dah tua hehe

Saddila said... BALAS

huarghhh dila tak kenal langsung. sadisnya dgn diri sendiri. busy setadi je T__T

Woofer Storm said... BALAS

tak kenal^,^

Woofer Storm said... BALAS

tak kenal^,^

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot