16 January 2012

Aku Zeo Velvet si penulis baru di shagcomot



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Zeo Velvet sedang menaip ~


Hai~ Aku orang baru kat belog lama ni. Aku Zeo Velvet dan aku tahu nama aku pelik dan konon nya pemes tak ingat dunia lah kan. Pada sesiapa yang tak kenal aku siapa, dan apa sebab aku ada sini menaip, boleh refer kat ENTRI dan ENTRI ni kot. Shag dah jelaskan sedikit kat situ.


Ni pertama kali aku nak taip sesuatu di belog, dan aku tak ada idea langsung nak taip apa. Huhu. Sedih pulak aku.


Oh ya, Shag ada pesan kat aku. Kena jalan ke belog orang jugak kalau ada masa. Dan, balas komen untuk entri aku je. Komen di entri Shag aku tak boleh balaskan dan komen di entri aku dia tak boleh balaskan. Sebab takut aku balas komen salah pulak. Kira macam itik ingin bersuara bagi pihak ayam lah bunyi nya. Paham ?


Aku memang suka perumpamaam yang merapu~


Okay, aku dah tak tahu nak tulis apa. Doakan aku berjaya ye untuk kerjaya baru aku ni. Doakan jugak Shag tak marah bila baca entri tak ada isi ni. Mampus aku malam nanti, bila dia baca entri aku.






4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

Woofer Storm said... BALAS

ohh inilah zeo velvet ni.hehe

#umur kita sama la,kata shag boleh ngorat kamu..hahaaa gurau selamat merapu dialam maya^^

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Umur sama eh. Baguslah sebab Shag pun umur sama gak. Shag cakap boleh ngorat ke ? Keke. Okay, trimas bro ;)

Woofer Storm said... BALAS

lalalaaa~

CIK TOM said... BALAS

hai zeo!!!
salam kenal dr ciktom..

Cik Eniey said... BALAS

blog ni ada brape admin? :)

Lizzie Yasmin said... BALAS

oh Zoe Velvet. adakah ia adik beradik red velvet yang yummy itu..

sufiyyah zulkifli said... BALAS

br terpkikir, why not puan besar add author to blog? XD

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Done Kak Piya sayang. Hehe. Mula mula Zeo baca tak paham. Yela, tak tau langsung pasal blogger ni. Tanya Shag baru dia tahu apa kena buat. Thanks ye kak ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot