18 January 2012

TDBC - Day Eleven.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




 



Zeo sedang menaip~


Aku nak hebohkan satu berita buruk kejap. Shag mungkin bercuti sementara dari belog ni. Emosi nya tengah tak betul. Angin semacam. Jadi, katanya lebih baik bercuti dari belog sebelum dia mengaibkan, mengutuk orang yang menghina dia tu dalam belog. Aku setuju dengan Shag. Takut dosa bertambah bila buat begitu je. Mari doa sama sama Shag di berikan kekuatan untuk menghadapi masalah emosi tu ;)


Shag kalau marah, gerun woh ! Jangan pernah buat dia marah lebih dari garisan maksima marahnya tau~


So, aku ambil alih kejap belog cabaran ni. Hari ni baru nak buat nombor 11 dan cabarannya ialah :


A TV SHOW YOU'RE CURRENTLY ADDICTED TO

Aku gila kemaruk tengok Running Man kat ASTRO One HD. Setiap Jumaat pukul 1830, alarm handphone aku confirm berbunyi. Semangat tak semangat lah kan. Buat alarm, konon tak nak terlepas show tu. Padahal, aku rakam je pon!


Untung lah ada ASTRO Beyond ~ Eh eh eh, hahaha !


Tapi, kalau hujan sama jela. Mana dapat nak rakamnya haa~ Kena lah tunggu ulangan, rakam balik semula. Nak tengok time tu jugak, mana ada masa. Kena tengok kul 12 malam. Time tu semua orang dah tidur. Boleh layan sorang sorang tanpa sebarang gangguan. Wohoo.


Nak tahu pasal Running Man ? Google lah sendiri weh ~ Aku malas nak taip panjang panjang. Kot ye ada orang baca. Kyahh.


Kelik SINI untuk tengok senarai TDBC yang lain. Terima Kasih. 







4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said... BALAS

datang singgah follow sini
jom try usha blog sana pulak

Myra Jay said... BALAS

To dear Shag:0

Sebenarnya kat pic tak perlu LIKE, jes ikut step ni je terus dapat voting :)
Mula2 klik
1. https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071
2. Kemudian log in, allow dan klik LIKE
3. Terima kasih, 1 klik = 1 undian

Woofer Storm said... BALAS

kepala angin betul budak shag ni,susah ni..

#rajin benar join..layan^^

eRza farEeha said... BALAS

hehhe...sabar shag saba!..hehehe

wooww running man??nk nengok..tp ram laptop da penuhh..waa:((

gigiAriEma said... BALAS

meh gigi gigit nk bg hilang tekanan. hehe

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@Ahmad Ali (bukan nama sebenar) : Nanti wa suruh Shag p sana k! ;)

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@Myra Jay : Shag dah undi kot ? ;)

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@Woofer Storm : Oho~ Dia memang kaki emo. Tapi dia pandai jugak lah cover emo dia kalau depan orang. Dia lepas tensiondengan tidur kot ? HAHA :D

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@eRza farEeha : Running Man terbaik lah. Ni nak mai Malaysia pulak dengar cerita. Tak tau lah sahih ke idak.

Miss Zeo Velvet said... BALAS

@gigiAriEma : Gigi gigit je Shag tu terus :Pp

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot