13 January 2012

Tetiba nak cari penulis separuh masa. HAHA :DD



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Kang Daesung 


Aku bercadang nak upah seseorang untuk jaga dan cuci belog aku ni bila aku tak ada nanti. Eh eh, bukan bermaksud meninggal ya. Tapi, aku tiada untuk kemaskini kan belog ni atas sebab kesibukan bakal melanda. Eceh !


Al-maklumlah, minggu depan kelas aku bermula. Jadual tiada lagi. Berkemungkinan besar, aku akan ada kelas malam dan kelas pada hujung minggu. Ini kerana kelas tidak mencukupi untuk menanggung pelajar seramai 600 tambah tolak orang. Bayangkan, kampus kitorang hanya ada 2 tingkat, dan pelajar ada 600 ?


Bermakna sekali lagi semester yang penuh cabaran perlu aku tempuhi. Masuk kali ni, dah kali ketiga. Setiap semester ada je masalah dari pengurusan.


Jadi, untuk mengelakkan belog aku jadi mangsa habuk dan kulat, aku akan upah seseorang untuk jaga ini belog. Siapa dia ? Aku pun tak tahu lagi. Aku akan cari di dunia luar ni. Sesiapa yang berminat boleh hantar resume. HAHA. InsyaAllah esok aku bagi tahu siapa penulis bersama tu ;))





4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said... BALAS

wasiatkan la kat sape sape ..

najihah sahami said... BALAS

Alolo,cian shaq.gambate shaq.mish ske seungri.hehe.

Pupel Liyana said... BALAS

shag jangan biar kosong macam dulu sayam..rindu tau~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Fatin Farhana Binti Ramli : Dah jumpa pun orangnya, sayam. HEHE ;))

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@najihah sahami : Mish sayam~ Hiks. Baik! Shag suka T.O.P :DD Seungri ada dalam previous entri sayam :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Pupel Liyana : Kali ni janji tak kosong. InsyaAllah :DD

.cik yaya. said... BALAS

susah blog popular ni.hahaahh..KAKAK YAYA nak amik upah. duit da kering niiii

..ika itu aku.. said... BALAS

nak gak la penulis separuh masa..huhu

blog ika xbest, xde sape nk bace pun klu update ^_^

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@.cik yaya. : Fofular lah sangat KAK YAYA sayam oi ! HAHA :D Amboi. Tak nak upah KAK YAYA sebab busy dengan bisnes :Pp

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@..ika itu aku.. : Mana tahu tak ada orang baca ? Blogging ni tak boleh cepat give up. Keep on writing and blogwalking so everyone will knoe you sayam ;)

CIK TOM said... BALAS

erk 600 org tp 2 tingkt je blog yg ada?dahsyattt.......

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@CIK TOM : Yeap~ Nasib menumpang sayam. Dorang tak nak kasi lebih. Patutnya problem ni dari awal dapat agak dah. Ni bila dah masuk 2nd year baru kalut nak cari bangunan lain.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot