30 January 2012

Mini Giveaway by Shag Yahaya.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Blue Lagoon, PD

Shag Yahaya sedang menaip~


Bangun pagi tadi tetiba aku rasa macam nak buat Mini Giveaways kat belog aku ni. Saja nak kongsi rezeki yang aku dapat bebaru ni. Sharing is Caring kan ? Hihi.


Tapi, sekarang aku nak tengok feedback dulu macam mana lah. Kalau ramai yang macam nak join, aku jalankan. InsyaAllah awal bulan Februari ni. Tak janji date lah. Bila bila masa aku boleh je buat. Dan, kalau first GA yang bakal aku buat ni meletup, InsyaAllah lagi, aku akan jadikan Mini GA ni jadi Monthly GA.


Kalau Monthly GA, orang yang pernah memang tak boleh menang dah untuk bulan yang berikutnya. Tapi, boleh join untuk menyebarkan event ni. Okay kan ? Kasi lah orang lain chance kot ? Ni semua plan dalam belog jela. Belum confirm pun lagi ;D


Hadiah bukan seberapa pun untuk GA aku ni. Dah kata Mini kan ? Hadiah pun kecil kecil jugak ;)


Amacam kata korang ? Cepat komeng~





4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

9 comments:

Pupel Liyana said... BALAS

setujuk!! :P

RoslanPutra said... BALAS

GA dah berjalan ke belum....?? nak cuba nasib

ciEk NiENa said... BALAS

boley3.. nanti nak join :)

eRza farEeha said... BALAS

wahh..shag nk wat GA.pastikan eza mng ok..hehehe..xdelah..buat jgn xbuat!

shasha masyem said... BALAS
This comment has been removed by the author.
AiniLavia said... BALAS

saya nak jadi sponsor boleh? :)

SyUhAdA said... BALAS

klau simple leh join..

miss no right said... BALAS

macam syiooook je :D

sufiyyah zulkifli said... BALAS

nak!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot