13 January 2012

Contest Doodle Paling Cool by Puteri Minho dan Nelly The Strange.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)








Hari tu aku ada jalan jalan kat belog SAYAM INI. Dia sertai satu kontes - Contest Doodle Paling Cool dot dot dot. Aku tetiba nak join jugak walaupun amat lah tidak aku reti nak lukis menatang ni. Tapi, dengan bangga nya nak turut serta jugak !



Yela. Belog ni dah tak pemes, dah tak #Retis. Eh, macam dulu belog ni pemes dan #Retis je. Perasan ! HAHA. Aku join sebab sesuka. Nak merosakkan mouse pad laptop aku ni haa. Pruk prak pruk prak aku tekan nak lukis menatang ni. Hoho.



Jadi, ini doodle yang paling berusaha dengan gigih lah aku buat dalam masa sejam. Padahal sampai beberapa jam >.<'



  




Yang aku lukis tu menatang yang di panggil doodle kan ? Sebab, aku perasan penganjur tulis boleh lukis orang lidi. Haa~ Aku kasi orang lidi dua ekor yang lepas tu dah tak jadi lidi dah. HAHA. Okay, aku tahu buruk. Tak payah kutuk, aku sedar~



Harap tuan penganjur - Elvy Nellysha dan Puteri Minho terima lah doodle wa ni.



Doodle je buruk, tapi aku comel apa ! K bye~













4 Entri Sebelum :





Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

emieysandra said... BALAS

nak appeton tuuu..haha, nk jadik big big jugaaa ;)

emieysandra said... BALAS

eh..lupe lak nk wish...GUDLUCK sayam =)

Woofer Storm said... BALAS

sayam tak reti la nak buat benda ni..hehe

#buatkan tuk kita,kita nak join gak..hahaaaa

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Bukan stakat big big je sayam. Semua ada. HAHA. Eh, tu 'Ape Ton ?' tau, bukan Appeton. Ada beza tu. HAHA :DD

Thanks sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Amboi ! Shag jugak kena buatkan ke sayam oi ? HAHA :DD

Puteri Minho said... BALAS

waa..comel pe doodle tu,pasal blom follow penganjur tu,nanti saya inform blek :)

Puteri Minho said... BALAS

waa..comel pe doodle tu,pasal blom follow penganjur tu,nanti saya inform blek :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Puteri Minho : HAHA. Okay, tahu tu ayat penyedap hati. Terima Kasih sayam. Okeng! Nanti roger lah ye ;))

CIK TOM said... BALAS

comel la tue..ciktom lgsg xreti..hehehee

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@CIK TOM : HEHE. Terima Kasih Cik Tom sayam :D

sufiyyah zulkifli said... BALAS

ada bakat! ok ah tu~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Hiks. terima kasih ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot