12 January 2012

Otak terkejut tengok Contraband.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Lee Seung Hyun ♥
saja-letak-gambar-besar-sebab-entri-pendek



Ingat lagi ENTRI INI - aku cakap aku nak mulakan kembali aktiviti Khamis aku yang gila ?


Baru mula kerja gila tu, dah migraine teruk. Nasib baik satu filem je aku tengok tadi dengan blogger-sunyi-sepi, Zati. HAHA. Mula nak tengok Keramat, tapi tiket ada petang sangat. Aku pilih Contraband. Aku dah tak tahu nak review macam mana. Lupa !


Tapi markah daripada 5, aku kasi 3 jela. Sebab ending scene dengan scene pukul memukul je siok gila babas. Hat lain haram~ Oh lupa, aku memang suka part ganas ganas je. Sebab tu part lain aku cakap macam haram. HAHA :D








4 Entri Sebelum :




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

cik_zetty said... BALAS

haha ke main :D

Woofer Storm said... BALAS

kecoh lebih,tak ajak apa cer?grrrrrrrr

shahrazali said... BALAS

cite ape tu?????

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@cik_zetty : Kemain noh! HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Cakap segan, malas deh. HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@shahrazali : Cita pasal penyeludup yg tinggalkan job tu sebab nak kahwin + jaga anak. Tapi kena buat balik dirty job tu balik sebab nak selamatkan adik ipar dia yg secara tak sengaja berhutang dengan ex-bos dia >.<'

Myra Jay said... BALAS

Whoaaa suka scene ganas2 je ye..

Kalau akak tak suka ganas2, terasa cam sakit..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Myra Jay : Sama lah macam adik Shag. Jadi, kalau nak bawak dia p tengok wayang kena tengok movie jiwang jiwang tak pun katun je. HAHA :DD

Kakiwayang said... BALAS

haha...kalau part ganas, better tengok Underworld Awakening uh...serius ganas.... jemput baca review di www.kakiwayang.com ..=)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Kakiwayang : Tu Shag tak dapat tangkap jalan cerita sebab tak follow sungguh sungguh cerita tu :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot