16 January 2012

Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)









Shag Yahaya sedang menaip - mulai hari ini, kena pos entri mula macam ni. Takk ada lah korang pening teka siapa yang pos entri. Amacam ?



Hari tu dah masuk kontes melukis menatang yang bernama Doodle - ENTRI. Hari ni nak masuk satu lagi kontes oleh Miss Lovouis. Haa~ Payah jugak nak taip nama dia ni. Aku ingat nama Zeo je pelik. Hiks - tak pepasal tak boleh masuk kontes dia nanti. Sorry miss, terkritik sikit :Pp



Kontes ni adalah kontes mencari belog yang kemas di turut serta dengan entri yang bernas dan menarik di sokong oleh tatahias belog yang menggoda dan mengiurkan.



Aku akui belog aku kemas #perasan. Tapi, entri aku tak berapa bernas dan menarik serta tatahias nya jugak tidak menonjol. Rendah diri sahaja. Tapi, peduli pulak aku. Nak masuk jugak. Tak kira ! Si Zeo pun suruh aku masukkan belog ni dalam kontes tu. Nak merasa jugak katanya nak menang.



Harap tuah penulis kedua aku tu ada lah untuk menang kontes ni. Kan Zeo ? Hiks ;)



Oh ya, lupa. Tarikh tutup adalah pada 06 Jun 2012. Lambat gila lagi lah ! Jom lah masuk jugak sebelum terlambat lalu menyesal tak sudah. Hadiah dia best tu~ Jumpa SAYAM ni kalau nak ikut belakang aku.





 



p/s : Zeo merajuk sebab dia cakap tak ada orang komen entri dia. Tengok muka rock macam batu habis dah ! Selama ni dia tak pernah merajuk dengan Shag tapi boleh pulak dia merajuk dengan belog. Kelakar lah awek aku sorang ni. HAHA :D






4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

9 comments:

aimaniman said... BALAS

lama sangat tempoh contest.. kalau join pun mesti lupa punya yg dah join... apa2 pun gud luck dan smoga success yer... sbb nya blog ni memang kemas, x bersepah2 macam blog akak,..warnanya pun akak suka pink plus purple...

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aimaniman : Itulah. Dia mungkin ada sebab tersendiri kenapa pilih tarikh tu. Hihi. Thanks akak sayam. Shag nak ubah suai kot belog ni ;)

Woofer Storm said... BALAS

kim slm syg ngan zeo..hehehe ngan kamu sekali..

gud luck sayam..

CIK TOM said... BALAS

gd luck sayam!!!
menang share tau...heee
jap2 ciktom pi komen entry zeo k..

Ardini Humaira said... BALAS

comelnye gambo dia... gudlak untuk shaq :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Salam di terima ;)

Thanks sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@CIK TOM : Hehe. Tarak hal lah Shag nak share share ni ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ardini Humaira : Thanks Dni sayam :D

Miss Lovouis said... BALAS

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot