17 January 2012

Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)










Shag Yahaya sedang menaip ~


Aku baru lepas kena lempang dengan Sayam 1 dan Sayam 2 sebab dorang nak aku sedar, aku boleh menang duit kertas baru free je dari Bro Eyriqazz. Ni dah lama lepas sedar baru aku nak buat entri bagi merebut hadiah tu daripada Sayam 1 dan Sayam 2. HAHA :D



Untuk menang, aku kena pilih entri terbaik aku. Haila~ Ada pulak entri terbaik aku kan ? Jap aku cari ! Dup dap dup dap lime puluh minit~ Lepas tu, otak pun bebunyi 'ting tong tin kosong minum air kosong'. Okay, dah jumpa. ENTRI INI.


Entri INI saya aku rasakan entri terbaik saya aku kerana aku dapati entri INI mendapat tempat tertinggi dalam carian Google dan entri paling tinggi di lihat oleh pembaca. Terkejut jugak bila aku pertama kali melihat sebegitu ramai orang mencari benda ini.


Waktu aku mula tulis entri INI, aku tak pernah terlintas di fikiran yang nantinya entri INI akan meletup macam bom plastik buatan tangan. Apa punya perumpamaan daa~


Seronok bila orang mencari sesuatu seperti itu. Dan aku bersyukur sangat sangat. Aku harap mereka yang mencari dan membaca entri INI dapat sesuatu ilmu. Biarpun sedikit je, aku puas hati ;)


Aku tak tahu nak tag sesapa. Tak mengapa kan Bro tak tag sesapa ? Hik ;) Jom terjah BRO EYRIQAZZ sebelum 31 Januari 2012.







p/s : Aku tengah panas dengan seseorang yang berpelajaran tinggi ni.






4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

11 comments:

Edy Zaidi said... BALAS

nak duit gak...huhu

Woofer Storm said... BALAS

gud luck sayam..kalau menang share ye..

alinac lover said... BALAS

menarikk tu

sufiyyah zulkifli said... BALAS

puan besar, nnt cne tau sape update blog ne? XD

Myra Jay said... BALAS

Hehee, comel sangat surat tu dear :)




p/s : Kalau sudi tolong vote MJ kat kontes FB ye, TQ
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Edy Zaidi : Mintaklah dengan Bro Eyriqazz ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Tak nak ! Sayam dah kaya. HAHA

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@alinac lover : Sangat sangat sayam~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Shag dah buatkan Zeo as new admin + author ;) Thanks suggest tau sayam.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Myra Jay : Comel ke ? Tak sangka, Shag tulis surat tu suka suki je. Ramai jugak yg mencari :DD

Eyriqazz said... BALAS

Tahniah,anda salah seorang pemenang :

http://www.eyriqazz.com/2012/02/senarai-pemenang-give-away-wang-kertas.html

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot