22 January 2012

Miracle Tab - Rahsia Kecantikan Selebriti



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Kelik gambar untuk ketahui rahsianya ;)



Shag Yahaya sedang menaip~


Haip haip~ Siapa perasan URL belog ni dah bertukar ke dot com. Aku ingat nak tukar URL kepada shag yahaya.com tapi ramai yang cakap dah biasa dengan shagcomot. Jadi, aku go on jela dengan nama tu. Terima kasih semua sayam aku yang kasi cadangan. Sepantas kilat aku p daftar domain tadi :P


EH, aku bukan nak berceloteh pasal domain aku. Aku nak tolong promote produk penjagaan muka yang  KAKAK YAYA ke-sayam-an aku ni jual haa~


Berminat nak beli barang kecantikan ? Cari Kak Yaya ni ye adik adik. Dia comel~ Okay, ini fakta bahawasanya tu ayat membodek. Keke :P



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

24 comments:

Woofer Storm said... BALAS

untunglah ada domain...nak juga sayam...plzzzzzzz

sufiyyah zulkifli said... BALAS

haha. ok.

wowowo... korea? mahal tak? @.@

.cik yaya. said... BALAS

mmg kaki bodek punnnn.grr..hehhe btw thanks a lot yanggg!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Untunglah orang tu tak dapat bagi pandangan semalam. HAHA.

Beli sendiri lah sayam oi. Wa dah kering :Pp

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Skrg tgh promosi Kak Piya. RM300 satu set lengkap termasuk pos ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@.cik yaya. : HAHA :D Tengok adik sapa lah kan. Keke. Sama sama sayam~

Yatie Musa said... BALAS

nak gunaaaaa tuh. tapi belum kemampuan lagi. wuhuuuuuu. nak carik abam yg boleh sponsor miracle tab la. kehkeh

najihah sahami said... BALAS

org cakap elok produk ni...shaq..belanja mishhh..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said... BALAS

dah dot com..same la kite :)

CIK TOM said... BALAS

fuyooo dh tukar domain..pantas ye..pas tnye aritu terus tukar ek..tahniah sayam!!!

Nazifa said... BALAS

kak yaya x bg free ke product tue :p

Myra Jay said... BALAS

Wahhhh, dah pakai domain ye darl..

Chaiyok chaiyok :)


p/s : Thanks tolong vote akak dlm contest FB tu https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

sicomot-comel said... BALAS

sayam belanje kite lah produk tu time bday kite nnt ea?ea?ea?

hehehhee

p/s: yeah. tahniah and welcome to the club [dot]com sayam !

eRza farEeha said... BALAS

wowww....da jd promoter skg..heee

Firdaus® said... BALAS

hahahha..agak2 kalau lelaki boleh pakai tak produk tu?

btw do follow my blog ye~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Yatie Musa : Shag pom tak mampu lagi. Tu yg promote je. Tah tah ada lah mamat nak sponsor ke :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@najihah sahami : Tu lah pasal. Aik, dari beli untuk Mish sayam baik beli untuk Shag sendiri :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@♥NuR SyAFiQah♥ : Hihi. Baru sangat ni. Dot com newbie :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@CIK TOM : Dah nak lama domain ni. Cuma rasa tak berbaloi dulu sebab fulus cukup untuk belanja bulanan. Ni dah kaya sikit boleh lah :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Nazifa : Tau tape. Akak bisnes tu memang~ HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Myra Jay : Hihi. Newbie ni kak :P

Thanks sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Pergh~ Sorang RM300, tadi atas ramai yg mintak belanja. Memang botak chin lah Shag lepas ni :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@eRza farEeha : Promoter tolong kawan je Erza sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Firdaus® : Boleh je. Jadi jambu macam Korean ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot