11 January 2012

Wordless Wednesday WW5.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)







4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

30 comments:

Woofer Storm said... BALAS

der,takat tayang je tak belanja wat pe??grrrrrrrrr

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Esok pakai baju merah kita p Kenny's. Kita bayar half half sebab kena beli 1 nak dapat free 1 tu. HAHA :D

schaze zainn said... BALAS

yeah shag banje! :P

Myra Jay said... BALAS

Sedap sedap :)

Tp lagi sedap kalau dibelanja ;)

Lizzie Yasmin said... BALAS

Aku bukan peminat kenny Roges, tp kena mcm ada magnet jer nie? hahaha

♕ Mr.IX ♂ said... BALAS

♛ Mr.Ix ♂ kata: oohhH!! harini la yer....jauh lak nak mencarinya....

Ardini Humaira said... BALAS

fuhh hari ni last? alaa... dni dah masak banyak hari ni sobss

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@schaze zainn : Yeah~ Shag memang baik hati kan sayam :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Myra Jay : Ui mak aih. Ramai pulop mintak belanja. HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Lizzie Yasmin : Yeke ? Shag minat dia punya mac & cheese je. HAHA. Aww~ Kena magnet dah !

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@♕ Mr.IX ♂ : Jauh ke ? Demi makanan free, Shag sanggup. HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ardini Humaira : Shag pun perasan Dni dah masak. Terliur Shag tengok ! HAHA :D

najihah sahami said... BALAS

wow...shaq nak belanja meh...jom!!hehe

sicomot-comel said... BALAS

hey darling !!

i ingt kat u..
ape lagi,,jom la belanja sayam u ni makan Kenny Rogers tu haaa ^^
kih3

Woofer Storm said... BALAS

tak mampu weh..hehee meh belanja gua 100%..

slmt malam..gua nak tdo^^

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@najihah sahami : Kedai dah tutup dah sayam. HAHAHAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Ouch. Terharunya~ I pom ingat u lah my sweety pumpkin! Hiks ;))

Amboi. Offer dah habis. Kalau nak jugak tuntut mai lah TS :DD

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Tidor apa menda nya tah ? Dok update belog tadi. Grrr~ Eh tadi ke ? HAHA :D

Gua ajak lepak lu segan. Apa mau belanja der ?

Azzah said... BALAS

ramainya dia kena belanja..azzah nak jugok la..

merahitujambu said... BALAS

sedapnyaa..betul ke ni

Emmet said... BALAS

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

HeNRieTTa JoSe said... BALAS

Alaa.....dah terlewat...huhuhu.....yummy....

FarhanahAdzlan said... BALAS

alaaa..dah terlewat perasankan benda ni..hehe~

Woofer Storm said... BALAS

diam lebih..

malas nak update la tu..grrrrrrrrrr

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Azzah : Dah lambat dah sayam. HAHA. Kalau cepat pom Shag tak nak belanja :Pp

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@merahitujambu : Betullah. Tiap tahun ada, cuma tahun ni Shag tak p tuntut :DD

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Emmet : ?? erk ! Thanks by the way ;))

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@HeNRieTTa JoSe : Tunggu lah tahun depan pulop ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@FarhanahAdzlan : Tak ada rezeki ;))

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : P detim lah sayam :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot