07 January 2012

Pembaca Berita tersasul - Anwar Ibrahim PM Malaysia.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


PM


Siapa tengok Berita Utama TV3 pukul 8 tadi ?


Yang tengok, pasti perasan yang pembaca berita hari ini ada tersasul percakapannya. Sebetulnya, dia ingin menyebut nama PM kita, Dato Seri Najib. Tetapi, dia tersebut pulak nama pembangkang, Dato Seri Anwar Ibrahim.


Walaupun tidak sepenuhnya nama Anwar Ibrahim di sebut, semua orang dapat tangkap siapa.


Jom tengok video hasil perkongsian seseorang di FB kawan aku yang sebuk mencari video ni. Dengar elok elok pada minit pertama, 1.02.




Agak agak PM kita naik angin tak kalau dengar pembaca berita ni tersasul ? Nama pembangkang pulak tu ! Kalau PM melenting, apalah nasib pembaca berita tu. Tak dapat aku bayangkang. Kita berdoa moga pembaca berita tersebut di jauhi seberang musibah. AMIN.




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

22 comments:

emieysandra said... BALAS

uishh...leh tersasul lak, moge2 die xpape la yer =)

Ateynmohd said... BALAS

hahah . bole lak t'sasul .
sah pmbangkang pmbce brite neh . hahah . hope ta kne ape2 . :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Harap macam tu lah. Maybe sebab lusa ni perbicaraan Anwar Ibrahim, dia tak sabar sangat nak tahu keputusan sampai tersebut sebut :pp

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ateynmohd : HAHA. Jangan~ Tak pepasal kang jadi isu. Haha

Syat0za Zai said... BALAS

berita sebelum tu dia asyik dok sebut anwar ibrahim je berulang2.. pastu time nk masuk DS Najib tu yg dia tersasul tu..



KAK, KALAU BOLEH JGN LETAK LINK DALAM COMMENT, ZAI TAKNAK.. SEBAB GOOGLE/BLOGSPOT AKAN SASPEK SPAM DAN BLOG ZAI/SESIAPA BOLEH DIREMOVE.

Syat0za Zai said... BALAS

http://www.syatoza.com/2011/07/kenapa-google-remove-blog.html <--- ini contoh.. (itu bukan link, but itu hanya plain text. HARAP MAKLUM

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Syat0za Zai : Pulak~ HAHA :DD

Okeng adik Zai ! Sorry ye ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Syat0za Zai : Okeng. Lepas ni buat macam ni lah ;))

riffzam said... BALAS

agak kelakarlah. hmm. tapi biasalah manusia biasa tak lari drpd kesilapan kan? so, tak perlulah perkara ni diperbesarkan. :) benda kecil je. setiap org lakukan kesilapan. :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@riffzam : Maybe lepas ni dia akan lebih berhati hati kot.

Nisa Greennnpanda said... BALAS

sy xgemar tgk brite, hehehe..
wah, t'sasul eh..

Asya Zain said... BALAS

aha..semalam pon perasan gak..pastu muke die cuak..haha..tapi takpelah,mesti xsengaja :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Nisa Greennnpanda : Shag tengok Berita Utama je. Itu pun tengok mood lah jugak. Kadang kadang tengok bahagian sukan je. HAHA :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Asya Zain : Cuak lan kan sebab nama PM kot. Haha. Kalau Shag tempat dia tak tahu lah apa nak buat. Kira dia tu profesional habis lah :D

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

dia dah minta maaf dah kat twitter..kesian kat dia...haaha..:D..muka takut je lepas tersalah sebut tu..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : Bagus jugak lah dia ni. Minta maaf sebelum jadi buruk. Bukan apa, dalam hidup ni kompem ada je batu api. HUHU.

Anonymous said... BALAS

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#jglid]cialis online[/url] - cialis online , http://buycialispremiumpharmacy.com/#rtukk generic cialis

Anonymous said... BALAS

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#xtkyo]buy viagra online[/url] - buy viagra , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#zfcjg buy viagra

Anonymous said... BALAS

[url=http://viagraboutiqueone.com/#sqfrj]viagra without prescription[/url] - cheap viagra , http://viagraboutiqueone.com/#avubr cheap generic viagra

Anonymous said... BALAS

[url=http://buyonlineaccutanenow.com/#ixlpt]accutane online[/url] - accutane without prescription , http://buyonlineaccutanenow.com/#wgueu accutane without prescription

Anonymous said... BALAS

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site

Anonymous said... BALAS

One can find many different programs that the government offers to help you students relieve their education debt through consolidation loans. Should I Pay $3500 For Someone to Do a Loan Modification For Me [url=http://onlinepaydayloans-4u.co.uk]online payday loans[/url] there are a couple of companies which let people avail these plans by putting collateral facing them. Viileys ajoi sislle minutkin hrilemn sisustuksen pariin. This loan differs business loans because of its criteria necessary to qualify paydayloans " nivwhile god has no problem along with us being happy and enjoying our lives here that is known, we has to be careful about doing things merely to win the approval of others. They attempt to hide it, but salespeople appears to change their pace a little once they discover which a customer has poor credit. Having a moment to read over the facts of your respective deal now helps you to save that you simply lot of money in the future http://onlinepaydayloans-4u.co.uk naturally, you could possibly get with better terms and rates if you have a a favorable credit record score.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot