20 February 2011

Faceblog : Sebuah komuniti untuk bloggers.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)






Assalamualaikum sayam ku semua! Esok hari Isnin. Yay!

Hari ni aku nak kecoh pasal satu komuniti baru untuk para bloggers, Faceblog !

Untuk pengetahuan korang semua, tujuan sebenar Faceblog di wujudkan adalah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya untuk rakyat Malaysia dari serata dunia. Maknanya, korang yang ada kat Moscow, United Kingdom pun boleh masuk komuniti neh. Tapi, sila pastikan korang warganegara Malaysia.

Jangan malu jangan segan.

Lagi, tujuan Faceblog ini adalah untuk membantu sesama bloggers. Yang senior mahupun yang junior saling mengingati dan menasihati serta berkongsi pendapat, mungkin. Konon macam Facebook gak lah. Mengeratkan lagi tali persahabatan yang terjalin melalui belog ni. Lagi, menambahkan kenalan baru di dunia belog.

Korang tak nak sertai jugak ke? Aku dah daftar. Jom lah teman aku. hehe.

Adios amigos, Amor.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

31 comments:

Syat0za said... BALAS

wahh=O

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Syat0za : Wahh! ;D

ardinihumaira said... BALAS

yeay shaq wat popup comments :D

Aretikz said... BALAS

Pergh ~ Faceblog? Shag, anda tidak akan deaktivate akaun faceblog kan? haha..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@ardinihumaira : Yay! Hehe. Nak senang kan korang drop komen :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Tak kot. InsyaAllah Atik! Hehe.

nelly said... BALAS

Faceblog ..
tengah hot ! hehe

Matika said... BALAS

best2...ni buat mamat lgi semangat nk berblog..huhu

aQi + GenGkey said... BALAS

pergh..
mukablog..:D

JZ Business World said... BALAS

nak join gak. boleh jz share info ni di blog jz n credit to shag.. boleh?

Pinky Pixie said... BALAS

pink lak icon tu. pehhh.. ni yg nk terjah laju2.. hehe =)

Woofer Storm said... BALAS

nak join ke tak ni ar..ermmmm

deCrewz said... BALAS

Design sekali tgk macam FB dah..he3

Ateynmohd said... BALAS

nak join ! thnx shag for the info

nulhazwany abdul malik said... BALAS

macam best je
da ramai yang join. ^^

Mr.IX said... BALAS

wahh...Kini FaceBlog lak.... harap x kena hack dh ler...tunggu web tu stable dlu baru join kot..

Miss Yaty said... BALAS

mcm bestlah plak...nak join jugak...hope tenet tak buat hal mlm ni...=,="

Miss Yaty said... BALAS

byknye syarat faceblog ni... =,="

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Sangat hot sayam ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Matika : Kan! Ni jadi pemankin utk kita terus berbelog. Eh kejap. Betul ke Shag eja pemankin tu? Ke pemangkin? Hmph.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aQi GenGkey : Belog ada muka, buku ada muka. Lepas ni apa lagi nak ada muka ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@JZ Business World : Boleh je Bro! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Pinky Pixie : Penggemar tegar pink mmg laju je p sana :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Join lah sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@deCrewz : Sebijik! Cuma dia tak reti nak guna lagi tab kat atas tu ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ateynmohd : Mari join sayam ;D sama sama.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nulhazwany abdul malik : Ramai gila yg dah join kot. Pergh~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Mr.IX : Alamak. Jgn lah kena hack. keke :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Alaa~ Spoil lah ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Banyak ke sayam?

caer sasuke said... BALAS

berminat gak..hehe

wallpaper dekstop doodle percuma

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot