15 February 2011

Sesi bertemu peminat setia :P



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Salam malam, pembaca!

Internet macam tengah mencabar aku je neh! Lembap mengalahkan siput babi. Okay, aku mengaku. Aku sengaja guna siput babi sebab aku nak mencarut secara tidak langsung.

Hahahaha :D

Mari teruskan dengan sesi yang aku janjikan dengan korang semalam di entri ini; kelik lah  .

Setelah berjaya mengumpulkan beberapa peminat setia belog ini, aku akan jawab semua soalan yang di kemukakan. Berdebar debar pulak aku :P


Shag : Assalamualaikum semua. Terima Kasih sebab sudi jugak jadi peminat setia belog ini. Gua ingat tak ada peminat setia. Tapi ada. Hehe. Jadi, mari teruskan dengan sesi soal jawab. Siapa nak tanya dulu? Sila perkenalkan diri dan dari mana lu datang. Okie dokie?
semua : *angguk angguk*

Achie : Saya sayam! *sambil angkat tangan* Hehe. Takkan lu tak kenal gua. Gua kan lu punya kekasih cerah. Haha. Emm. Gua Achie dari belog Woofer Storm Crew. Gua nak tanya lu lah sayam. Lu ada curang dengan gua tak? Siapa yang lagi kacak dari gua kat UniKL tu? Soalan terakhir, kat mana UniKL lu sebenarnya? Senang gua nak stalk lu. *buat muka blur*
Shag : Hello sayam! Hehe. Malu I! Err, soalan lu memang membakar weh! Setakat ni, gua tak ada curang sama lu. Tapi, kasi cuci mata banyak lah. Yang kacak tentu lecturer gua merangkap gua punya advisor, Dr Azlan Ali. Sebab, mata dia sepet dan dia ada DSLR. keke. UniKL gua kat sebelah bangunan DBKL kat Jalan Sultan Ismail. Kalau lu nak ajak gua dating, lu parking je kereta kat Sogo. Nanti gua pergi jumpa. Okay sayam?

Shag : Next, please!

Adibah : Hai Shag. Saya Adibah dari belog Diba Pisces . Saya nak tanya Shag macam mana perasaan Shag di dera selama seminggu di UniKL? Itu sahaja. Terima Kasih.
Shag : Hai Adibah. Hmph. Perasaan Shag adalah amat berpuas hati! Sebab, bukanlah di dera oleh senior sebab kos kitorang tak ada senior. Kamilah senior kamilah budak baru. Hehe. Seminggu aritu dok dengar ceramah jela. Best nya, Shag dapat interframe lebih dalam DSLR advisor Shag, Dr Azlan.

Emiey : Saya Emiey dari belog Dunia Ku Emieysandra. Shag, ada dapat berapa banyak duit? Tak nak kongsi ke? *sambil angkat kening double jerk*
Shag : Emiey! Amboi. Err, duit free Shag tak dapat lah sayam. MARA tak cakap pape pun. Sedih je. Jadi, kena diet! Uhuk ;'(

Ell : Gua Ell dari belog Hati Batu. Gua nak tanya lu dalam bahasa bekas penjajah kita dulu. Bolehkan? Do you like me Shag? *suara habis garau dan macho lah!*
Shag : Pergh~ Perlu ke gua gunakan bahasa mereka untuk jawab? Rasanya tak perlukan. Sebab, I sound silly when I speak in English. Mmm. Gua suka lu! Sebab, lu hati batu gua hati pantai. Batu dan pantai sangat sepadan. Okay, tiada kena mengena. Seterusnya!

Achie : Gua nak tanya lagi sayam. Tak puas hati tetiba Ell tanya soalan tu tadi. Jadi, antara Ell dan gua, mana lu nak pilih?
Shag : Alamak. Kuat cemburu lah lu neh sayam! Tembak kan sat gi dengan M16 air baru tau! Gua nak pilih Chester Bennington boleh? Adil sikit untuk korang berdua. Sama sama kecewa kat situ. Hahahaha.

Achie : Gua ada soalan lagi sayam. Tapi, rasanya lebih baik kalau kita buat diskusi untuk kita berdua je. Baru boleh mengeratkan silaturrahim kita. Kan sayam?
Shag : Pulak. Nanti gua cek jadual gua bila gua ada masa untuk sesi berdua dengan lu tu. Okeh?

Shag : Soalan terakhir. Gua dah penat neh berdiri. Lekas!

Atik : Nama gua Atik. Belog gua Segala Ceritera. Di sebabkan soalan yang gua nak tanya dah di rompak, jadi gua nak tanya soalan ni. Harap Shag dapat jawab. f6 darab 7 kuasa 2 bahagi separuh perjalanan ke belog Shag tambah garam secukup rasa, apa kejadiannya?
Shag : Jap jap nak kira. Okay okay. Jawapannya, Atik akhirnya sampai ke belog Shag lepas melalui satu perjalanan yang jerih. Jap jap. Maksud nya, belog Shag berat ke Atik? Ommo~

Shag : Okay. Tamat sudah kita punya sesi. Jom pergi makan lepas tu tidur. Esok gua ada kelas pagi. Bye~



Sorry Achie sebab lambat gila nak hapdet. Dekat tiga kali kot tanya bila nak hapdet. Keke. Internet gila babeng punya lembap kot. Uhuk. Nak balas komen satu pun amik masa 20 minit kot! Ni entri ni dekat 3 jam baru siap =.='




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

waahhhh..shag..lama nye tak tgok shag berblog..selama ni semua entry yg autopost..huhu..rindu entry shag..post byk2 lepas ni.

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

bunga said... BALAS

dah balik yek dear..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : InsyaAllah Alief ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga : Tak pergi mana pun sayam. Cuma last week sgt busy nak on laptop :P

decrewz said... BALAS

Patut la lama menyepi walaupun sehari..wahahaha

emieysandra said... BALAS

kachiwa dgn jwpn puan besar..klu x leh suh blnje kepci..muahahahaaa..*ops terjahat lak ;P

Aretikz said... BALAS

kah kah kah (Evil laugh)

Wei, soalan tu memang da ketan dengan berat blog.. p saja.. lama xsoal soalan matematik.. haha..

Woofer Storm said... BALAS

tak nak syg la mcm tu,jwpan tak menepati ramalan..heheeee

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@decrewz : Jai ni. Kan sblm ni Shag dah inform sakan :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Shag pun terkilan sebenarnya ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Dah agak! Shag tak ada masa nak re-design belog ;'( Atik tolong!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Alaaa ;'(

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot