27 February 2011

Gosip Hangit Terbakar : Woofer Storm menjadi Comot?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



 


Assalamualaikum semua kesayaman ku!


Satu gosip hangit terbakar telah di perkatakan di kalangan para bloggers. Masih tidak tahu? Mari, teruskan menonton membaca segmen Gosip Hangit Terbakar ini yang hanya ke udara apabila terdapat berita hangit yang patut di siarkan.

Setelah pihak kami menerima tekanan dari Cik SCC, kami menghantar seorang wartawan tidak bertauliah kami untuk menemu bual pemilik belog Woofer Storm, Achie dan pemilik belog Shag Comot, Puan Besar Shag Yahaya bagi menjelaskan status masing masing.


Ikutilah perbualan mereka ini hanya dari Gosip Hangit Terbakar!

Nell : Selamat malam, semua. Anda sedang bersama saya, Nell dari Gosip Hangit Terbakar menerjah belog Woofer Storm. Nak korek cerita cinta beliau. Jum jum. Zass~

Di suatu tempat yang tidak dapat di kenal pasti.

Nell : Hai Achie. Saya Nell dari GHT. Ada masa tak? Saya nak terjah awak dengan soalan pedas neh. Ada sedia kah?
Achie : Hai, err, Nell. Dari GHT? Gosip Hangit Terbakar ye. Alamak. Macam mana awak tahu saya ada kat sini. Adoi. Kalau saya cakap saya tak ada masa pun, awak tetap nak terjah saya kan?

Nell : Hehe. Okeh okeh. Apa kata kita terus dengan terjahan pedas GHT. Apakah hubungan awak dengan Puan Besar Shag Yahaya? Bukankah dia dah berkahwin dengan Tuan Besar Chazzy Chaz?
Achie : Memang pedas kot! Saya tiada apa apa hubungan dengan Puan Besar Shag Yahaya selain dari kawan. Kalau lebih pun takat kawan baik kot.

Achie : Lagi pun. Siapa cakap dia dah kahwin. Korang ni kalau nak terjah pun kasi lah korek betul betul. Nama dia dalam kad pengenalan memang ada Puan Besar kot. Pegawai jabatan pendaftaran tu pekak lagi buta huruf.

Nell : Alaa. Itu kasi gempak je bang. Jangan lah marah. Tapi kan, marah ni tanda sayang kan. Kan kan? Awak sayang Puan Besar Shag Yahaya kan?
Achie : Ya, saya sayang dia sebagai seorang kawan belog. Itu sahaja. Dah dah. Saya ada meeting kat JB neh. Saya perlu pergi.

Nell : Itu yang di katakan oleh Achie. Mari kita terjah sama Shag Yahaya pulak. Jangan ke mana mana. Kami akan kembali selepas iklan ini.


Nell : Kami kembali lagi. Kini bersama saya ialah Shag Yahaya. Apa kabar Puan Besar?
SY : Oh tidak. Jangan sekali bahasakan diri saya Puan Besar ye. Saya tak minat. Dan, saya sihat. Terima Kasih.

Nell : Mari teruskan dengan soalan. Apakah status hubungan anda dengan Achie?
SY : Ehem. Kami hanya bersahabat baik. Tidak lebih dari itu. Tiada komen dah. Saya pergi dulu ya.

Nell : Shag tunggu lah dulu. Saya tak habis tanya lagi neh.

Shag Yahaya terus menghilangkan diri di sebalik mee. Eh, bukan. Maaf di atas masalah teknikal tu. Shag Yahaya telah hilang dalam celahan orang ramai. Jadi, pihak kami tidak dapat mengumpul maklumat yang lengkap.

Tapi, dari komen kedua pihak. Mereka tiada apa hubungan mesra yang lebih dari teman rapat. Sehingga bertemu lagi di episod yang akan datang. Entah bila nak ada. Haha ;D Terima Kasih dari kami GHT.

Selamat Malam semua. Adios amigos.



Watak yang terlibat : Achie | Shag Yahaya | SCC | Nell



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

26 comments:

Abuya Hayat said... BALAS

hohoho.... hangat kes nier, hangit nyer sampi ke sini... hehehe... XD
Mem, untuk mem akan ada lepas mem add sy kat fesbuk... hihihi... <-pancing mem wat akaun fesbuk...
P/s: Ooops... terklik iklan lak... soli... ;p

sicomot-comel said... BALAS

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA...


puas hati SCC sekarang ! keh3..
mmg bantai gelak ajelah SCC bace wartawan nell menemuramah budak dorg tu..
keh3

ok,,otak dah cleaq da skrg ;)
hehehe
*sambung gelak jap
hahahaha

gigiAriEma said... BALAS

haha..nih citer hangat sal pe senanya?
lensa rosak ye?

nelly said... BALAS

Haha ..
hancoss ! Nelly pun kena ..
hahaha ..

aish ! Lari ni bahaya ..
ada kontroversi ..:D

najihah sahami said... BALAS

hahaha..macam2 la shag ni. nampak sgt shag ni HOT kebaboom!!hehehe..

bunga said... BALAS

nape bau hangit ni shag..haha..

muahpp..windu shag..

Tok Esah said... BALAS

hahhhahaha :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Abuya Hayat : Tak main lah FB sayam! hehe. Belog sudah. Belog lagi best dr FB kot. Ada banyak games sini. Tak percaya?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Part mana lawak nya sayam? Shag dah la tak ada idea nk buat macam mana entri tu. Dah lah tak mintak pendapat Achie. Tah tah dia marah. Sebab tu tak komen entri neh. Haha ;D

Bagus lah dah clear. Hehe.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@gigiAriEma : No no noo.. Shag tak akan ambil kesempatan atas satu entri meletup tu. Shag bukan 'pelacur' seperti yg dia cakapkan. Haha ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Nelly kan rajin komen belog Shag. Ni cara Shag nak balas jasa. Cehh. Tak ada kelas betul Shag neh :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@najihah sahami : Oh tidak lah sayam. Shag biasa biasa. Hanya ada salah paham dengan penggunaan sayam tu je ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga : Sebab Bunga tak mandi! Kakakakak ;D

Lindu Bunga jugep. Muappp~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Tok Esah : Tok nak cepat eh. Kontot je komen nye sayam.

Miss Yaty said... BALAS

hahahaha...shag2...susah btol jadi org hot ni....;p

HAZWAN17 said... BALAS

haha memang gosip hangit ni

Woofer Storm said... BALAS

ni nak marah nii..hheheee sayam2.ada je la shag ni..lek je..
dtg sni,sy cool je^^

schaze zainn said... BALAS

waaa.. shaq jd tumpuan paparazi ni..hihi

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Sayam. Shag tiada apa apa hot pun. Shag hanya seorang manusia macam Yaty jugak. hehe ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@HAZWAN17 : Hangit kan! Keke ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Hahaha. hek eleh. Ingatkan merajuk gua tak bincang sama lu pasal intebiu neh :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@schaze zainn : Tu lah pasal. Paparazi is okay dari Anon yg mulut lancau ;D

Woofer Storm said... BALAS

psl apa bergua2 berlu2 ni..bukan bersayam2 ke??hahaaa

malu la tu :-p

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Cehh. Kena kan pulak. Suka hati lah nak guna bahasa apa. Keke ;)

nelly said... BALAS

haha ..
kurangkan kontroversi ..
tingkatkan prestasi .terbalik ke ?
hahahaha ..:D

tq2 .

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Terbalik tak apa, janji maksud sama ;)

Sama sama ;D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot