18 February 2011

Siapa nak lepak dengan aku?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Kelik untuk tumbesaran tumor kepala.
Ada berani kah? Haha ;D


Salam malam, pembaca!

Siapa nak ajak aku lepak sambil tanggung semua perbelanjaan lepak tu? Angkat tangan kanan sambil tangan kiri letak kat ketiak kanan.

Aku nampak Achie je! Jadi, Achie jom lepak. Haha ;D

Tapi, apa kaitan lepak dengan jadual kelas comel aku kat atas tu? Ahaa~ Ni nak kasi senang korang pilih masa dan tarikh yang sesuai nak ajak lepak. Dan, untuk mengadu betapa penuh nya kelas aku hari Khamis. Uhuk.

Kelas sampai malas kot. Kira 12 jam aku akan berada kat UniKL tercinta tu. Haila. Tak sanggup aku. Isnin nanti memang aku mengorat habis lah pensyarah Mandarin aku. Bawak ke hari lain. Eh kejap, korang paham tak jadual aku buat tu? Macam pelik pulak bila tengok. Haha ;D

Oh ya. Untuk pengetahuan sayam semua. Aku adalah Penolong Ketua Kelas. Ye. Sini kasi lima! Pap~

Aku nak lepak macam dulu dulu. Dah tak dapat. Sekarang lepak kat perpustakaan jela banyak. Wahh~ Aku dah berubah! Jadi, sesiapa nak lepak dengan aku dan menceriakan hari hari aku, marilah ke UniKL ISE Jalan Sultan Ismail. Malam malam kita boleh makan kat Kg Baru. Perkena ikan bakar.

Syarat, korang lah belanja. Okies?

Bye! ;)




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

16 comments:

nelly said... BALAS

mari melepak .
kena belanja ?
haha

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Kenalah sayam. Shag punya MARA tak dapat lagi. MARA saja je tak nak dtg UniKL. SObs ;'(

Mr.IX said... BALAS

xleh mintak jadual hari pertama gabung terus ngn hair ke tiga tu subjek M.A tu....leh rehat puas2....alang2 kelas satu je kan...hahhah

Woofer Storm said... BALAS

dear,cmna nak lepak kalau tak leh cntct pun..ermmmm cmna?hehee bukan lepak la ,dting tu istilah kita berdua.sahaja!! hahaaaaa putrajaya la cun.ngeee

E.d.Y said... BALAS

jom dating..hehe

Ain Abia said... BALAS

isnin moy ada 1 kelas je?? wahh best2..
oke moy jum lepakss! haha tp tgu mara moy kuar dulu k hakahak
miss u sepettt!!!

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

shag-->jadi penolong ketua kelas tu..hebat..alief nak lepak dgn shag..nak!!! haha..pekena ikan bakar..tapi,kita hutang la..sbb aleif puntarak duit la..hehehe..

ENTRY BARU ALIEF... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

emieysandra said... BALAS

cantinyer jadual kelas!!
ehehe..meh lepak kt Melaka ea.

luvYOU said... BALAS

wahhhh...shag banjelahhh akak..hehhehhee

shaggy sayyyanggggg!!!!
sorry tak dtg umah shagg....rase bersalah sgt... akak tak snggh byk umah lg skrg..

sory sgt2 sayangggggg!!
akak syg shag sgt2 tau! mwah!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Mr.IX : Kan! Ni semua sebab kekurangan tenaga kerja. Cehh. Ayat nak ayat bisnes je :P

Mandarin tu Shag akan cakap selo selo lah dgn 'Laushi' kitorang. Malam memang tidur lah. Zzzz

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Eh sayam. Boleh je contact sini. Hahaha ;D Ooo. Mana boleh berdua sbb nanti akan ada yg ketiga. Haa. Kan kan?

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@E.d.Y : Ayuh! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ain Abia : Best gila. Hehe ;)
Jom jom. Alaa~ Ain punya mana? Akak kena lah belanja Adik. Kan kan?

Miss u too sayam cantek!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : Uff~ Sebulat suara dorang sebut nama Shag tu. Argh~ Banyak kerja kot. Haha ;D Haa. Kena cari kedai yg pakai buku tiga lima lah kan. Hehe.

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@emieysandra : Shag nak sgt p sana. Nt Emiey jd Tour Guide Shag boleh? FOC lah ;P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@luvYOU : Amboi. Berbunga bunga komen neh! Keke. Dah dah. Tugas sbg cikgu memang sibuk. Tapi, Mama still ada masa main games. Red Alert lah, SIMS lah. haha ;D

Ye, Shag pun sayam kak Dilla banyak banyak jugak!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot