30 January 2011

Surat Rasmi Memohon Maaf.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya
Presint 9, Putrajaya
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tetamu-tetamu di shagcomot.blogspot.com
Bumi, Alam Semesta.                                                                               30 Januari 2011


Tuan/Puan/Cik/Encik

MEMOHON MAAF.

Merujuk kepada perkara di atas, saya, Shag Yahaya, sukacita di maklumkan saya ingin memohon maaf kepada seluruh warga pembaca dan tetamu di belog saya, shagcomot.blogspot.com kerana tidak membalas sebarang jejak dan komen.

2. Untuk pengetahuan anda, saya tidak dapat berada di atas talian (online) kerana saya berada di luar kawasan lah sangat. Semalam malam, internet tidak dapat di kesan di komputer riba saya. Penat saya mengamuk selama lebih sejam di depan komputer riba saya kenapa ia tidak dapat kesan internet.

3. Lagi pula, ini adalah hujung minggu. Tentunya, saya berehat, bergurau senda bersama keluarga. Masa untuk belog juga terpaksa di kurangkan. Setiap minggu aktiviti belog pasti kurang.

     Akhir Kata, semoga anda dapat memaafkan saya. Kepada yang sudi datang ke belog saya dan komen entri-entri di belog ini, saya mengucapkan ribuan terima kasih. Saya akan balas secepat mungkin.

Kesian Sekian, Terima Kasih.


Yang benar,

(tanda tangan tidak di perlukan)

Shag Yahaya
Penulis Rasmi shagcomot.blogspot.com





Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

18 comments:

schaze zainn said... BALAS

maaf mu di terima :)

nelly said... BALAS

maaf diterima
=)

Syat0za said... BALAS

tak diterima!! puek :P

*nak bayangkan kak shag mengamuk.. GGrrr! haha xD

aQi + GenGkey said... BALAS

maaf je ke..
lenkali wat poster besau2 sbg tanda mntk maap..
ahax..:D

F.a.S.h.E.e.H.a said... BALAS

Hahaha. cute betul surat Shag :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@schaze zainn : Haha. Terima Kasih! :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Kekeke. Terima Kasih Nelly sayam! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Syat0za : Grrrr~ Jap nak p geget Zai! Tunggu sat!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aQi GenGkey : Hahaha. Melampau tu~ Kang orang cakap Shag poyo lak :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@F.a.S.h.E.e.H.a : Kiki. Ni lah format sbnr surat rasmi tau! Saja nak share ilmu sikit :P

Rara Farah said... BALAS

haha..klaka shag..sampai buat surat lagi tu..menurun dari mama shag ke..hehehe

nelly said... BALAS

sama-sama
=)
hehe . .

sempat lagu join .
jom join tahu .

E.d.Y said... BALAS

haha...siap surat rasmi tu

~Nur Zulaiha~ said... BALAS

Thankz dtg blog.. wlpon der mslah2.. Heee

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Rara Farah : Haha. Tak ada lah rara. Ni sebab kena buat 2 surat rasmi :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Yeke? Akan join malam neh insyaAllah ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@E.d.Y : Keke. Harus, bro! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@~Nur Zulaiha~ : Tak ada hal! ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot