21 March 2011

Bila Shag Yahaya curang dengan sayam-nya



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Assalamualaikum, sayam ku semua!

Amboi. Makin kuat aku curang sekarang neh. Jahat dah rupanya Shag Yahaya. Baru je lagi dia jadi jahat neh. Sejak sambung belajar balik. Adoi.

Tapi tapi, kecurangan ni aku terpaksa buat kerana ada markah untuknya.

Untuk semester pertama aku kat UniKL ISE neh, aku ambil subjek Writing for Academic Purposes salah satunya. Untuk subjek itu pulak, dah sah aku kena tulis satu karangan. Untuk menjayakan tugasan aku, terpaksa aku curang dengan sayam aku.

Sebab, aku pilih tajuk karangan aku, Impact of Blogging.

Dan, sebenarnya impak yang bakal aku cerita sah sah dari segi keburukan atau negatif. Nak buat pasal kebaikan, rasanya semua orang dah tahu. Dan juga sebab sebenarnya tajuk Kebaikan Berbelog tu dah di tolak mentah oleh pensyarah aku.

Harap, sayam aku ni tak merajuk sebab aku curang dengan dia.

Korang pun jangan lah merajuk pulak. Sedih aku karang. Dah lah Putera Sayam aku ni dah terbang jauh. Tinggallah madu madunya di sini.

Okay, dah. Aku nak siapkan draf pertama untuk karangan aku. Esok nak kena hantar dah #,#





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

13 comments:

Syat0za said... BALAS

errkk?? O.o

alin duan said... BALAS

oh no, kamu curang!!kamu curang!!

Miss Yaty said... BALAS

gudlcuk sayam :)

ardinihumaira said... BALAS

Goodluck shaq :)

bunga said... BALAS

ohhh..tidak kamu curang..curang..hahahha..

good luck cym..muahpp..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Syat0za : Gulp~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@alin duan : Demi tanggungjawab pada negara kot sayam :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Terima Kasih Yaty sayam ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@ardinihumaira : Terima Kasih Dni sayam ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga: Keke. Khidmat demi negara kot! Kakaka. Terima Kasih Bunga sayam ;)

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

saya disuruh oleh 'blog shag comot' utk menyatakan isihati dia..dia ckp dia dah merajuk..dia suruh kak shag sayam pujuk dia...ehehehe

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : hahahaha. Boleh pulak. Okeh okeh. Shag dah hantar somebody untuk handle belog Shag tu ;)

Anonymous said... BALAS

[url=http://viagraboutiqueone.com/#lorqv]buy generic viagra[/url] - viagra online without prescription , http://viagraboutiqueone.com/#tojsm cheap generic viagra

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot