22 March 2011

Microsoft Office pulak buat hal.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Assalamualaikum, sayam ku semua!

Entah apa salah nya dekat komputer riba aku. Lepas satu, satu hal jadi. Hari tu, Display Card rosak. Abah dah buat habis. Dah chun, nampak macam dapat komputer riba baru je. Okay, ini penipuan melampau.

Semalamm kan senorok, eh, seronok buat draf pertama untuk karangan curang aku tu. Tengah siok siok buat, kejap lagi tetiba apa yang aku taip tak nak keluar. Paham tak neh? Macam ni, contoh nya aku dok taip laju laju. Lepas tu bila kau nak cek balik kesalahan ejaan ke apa ke, apa yang kau taip laju laju sebelum tu tak ada pun kat dalam word tu

Paham?

Aku ingat komputer riba aku hanged ke apa. Tapi tak. Aku siap boleh lagi je taip kat Facebook dan belog dengan laju laju. Haa~ Pelik binti Hairan aku jadinya.

Aku restart komputer riba aku tu, ingatkan boleh baiki lah apa yang bengong tu. Malang memang tiada pernah berbau, sama jugak! Yang paling sedih, tak boleh nak save pun! Grrrr~

Abah tak ada pulak tu nak baiki komputer riba aku neh. Adoi.

Tak nak beli baru sebab aku nak beli benda lain dengan duit aku kumpul tu. Uwaaa~ Sayam sayam belanja Shag komputer riba baru ye.

Sekarang, kerja karangan aku tu tak dapat nak di siapkan. Terpaksa lah aku pergi perpustakaan nak taip. Durr~



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

24 comments:

ardinihumaira said... BALAS

moga cepat siap tau Shaq..

Miza Yusof said... BALAS

erk, kenapa ni ? apa-apa pun moga cepat sembuh.

Ateynmohd said... BALAS

alolo . ciannye . ta pe, MS word tue na mnje2 nan shag kowt ? hahaha ~

echah mashuri said... BALAS

huhuh..shag!xdapekk den nk nolong hah!;p

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@ardinihumaira : Amin amin amin! ;D Terima kasih Dni sayam ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miza Yusof : MS corrupted kot? Terima Kasih sayam. AMIN!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Ateynmohd : Aloooo~ Shag nak siapkan kerja kot. Nak kena hantar this week pulak tu ;'(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@echah mashuri : Tolong lah jugak Echah sayam! ;'(

Aretikz said... BALAS

Uuh.. sebenarnya.. kalo ikut ilmu beta.. sal benda tu trial yg dah tamat kot.. kalo shag pakai trial la.. sal beta pernah kena aritu.. pas install baru yang dah kena crack, baru ok, haha..

p/s : ada tag shag tp tarikh dah lepas.. lupa dowh.. haha..

Entri Lelatest
GreatTeacher Aretikz 5

♕ Mr.IX ♂ said... BALAS

tak dapat nak tolong...dah try google ke cari solution? pape pun ix google jer..sure ada solution..

try baca ni :
http://en.allexperts.com/q/Microsoft-Word-1058/2008/4/word-typing.htm

http://www.pcreview.co.uk/forums/my-typing-does-not-appear-t884266.html

Miss Yaty said... BALAS

sabar ye yang..dugaan nak bljar tu..beselah...

pape pun gudluck taw :)

echah mashuri said... BALAS

xmau tulun.nak tolong gelak je;p

hee..x x.shag,esok2 ok la tuh:)

HAZWAN17 said... BALAS

software ms office tu ori ke tak?ke trial punye..dah hbes tempoh kot

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

kak shag sayam,,cuba kak try reformat..tapi format disk C je..hehe..mana taw dpt selesaikan masalah ni..huhu

:: Zanna :: said... BALAS

singgah jln2, lamanya x bw :)

Woofer Storm said... BALAS

leh je..blnja lempang nak tak?hheeee
gurau sayam

sbr3..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Yeke? Entah lah. Sebab, dia tak ada pulak timbul notis suruh update microsoft office tu ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@♕ Mr.IX ♂ : Shag malas nak google. Kakakaka :P Btw, Terima Kasih IX sayam!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : Nasib baik dugaan yak besar mana sgt ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@echah mashuri : Ceit. Nak merajuk!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@HAZWAN17 : Tak sure lah pulak sayam :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : Lepas dua kali re-format baru okay. Alhamdulillah AMIN!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@:: Zanna :: : Shag pun dah lama tak BW ke rumah Zanna ;(

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : MAHU!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot