09 March 2011

Err, sebenarnya semalam ada salah dapat info sampai buat entri salah. Hahaha.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Seperti biasa, ehsan Pak Cik Google.

Assalamualaikum, sayam ku semua!

Amacam tajuk entri aku kali ini. Ada panjang gila tak? Rasanya, mampu lawan sayam aku yang INI tak? Hehehe.

Tajuk dia selalu panjang. Lalu, aku rasa tercabar. Lalu, aku pun dah terikut gaya dia taip tajuk panjang panjang. Lalu, ini lah yang terhasil. Lalu, aku baru terperasan aku banyak gunakan perkataan lalu.

Mari kita ulas tajuk entri.

Apa info yang salah?
Itu tentang kononnya aku ada test hari ini, pagi tadi. Padahal, ESOK testnya. Durr~ Sangat bernasib baik sebab aku tak baca apa apa. Dan juga tidak bernasib baik sebab, otak aku masih di peringkat kritikal; tak boleh terima ilmu. Kyahh~

Nak soalan bocor, please!

Lepas tu, proposal tu dah dua hari rasanya aku nak buat. Tapi, Ya Allah. Aku tak ada idea weh. Macam mana ni weh. Waktu macam ni lah segala M datang kat aku. Malas, mengantuk. Hmph.

Esok kena hantar kat President, aku punya rangka. Dia SMS aku tadi. Malas nak balas sebab aku tak ada rangka nak kasi dia. Haha. Jahat tak aku. Susah gila dapat penolong macam aku. Sebab, aku akan buat bila ada mood dan idea berlambak.

Macam mana aku hadapi segala M bila aku kat kolej dulu eh? Zaman kolej nampak lebih mudah. Tiada M pun sebenarnya.


Oh ya. Tadi jumpa Marly Ahmad bukan nama sebenar. Dia cabut dari UiTM Arau. Balik kelas terus jumpa, lepak kat Alamanda. Karok selama sejam setengah sambil layan makan tengah hari pada jam 4pm. Nasib tiada migraine. Alhamdulillah. Sayam, moga kau tabah lah. Kau paham maksud aku ni ;)

Siapa nak jumpa aku, Jumaat petang lepas jam 430pm, cari aku kat GSC MidValley.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

28 comments:

alin duan said... BALAS

hahaha..kte ada test gak esok..

echah mashuri said... BALAS

eh,ecah pn ade test esok.huhuh..gudluck k sayam!!!huhuh

sicomot-comel said... BALAS

jom nak jumpa sayam ! =D

Myra Jay said... BALAS

Gud Luck exam ye sayam..:) Terikut2 gaya Shag guna ayat sayam..heheee:)

♕ Mr.IX ♂ said... BALAS

okay saya tak faham...hahha

ardinihumaira said... BALAS

dni pon dihantui M gak :D

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

kak shag sayam!!!! good luck exam...tak apa,,jgn takut dengan huruf M(mengantok dan malas) tu...ini dia M dah datang..M for muncung...hehehe..

MollyAhmad said... BALAS

datin seri, aku nk hide blog. if nk follow nt bg email k :P

bunga said... BALAS

haha..shag2..comel sunggu..leh salah info..ahha..

meh cini bunga bg soalan bocor..

misz FaTiN said... BALAS

nak tgk cite ape tue?.. blnja bule?..hehehe..;p

Woofer Storm said... BALAS

ada keja ni,ada masa jawab tag ni.hee

http://www.wooferstorm.com/2011/03/di-tag-oleh-chii.html

nelly said... BALAS

Gud luck Shag sayang ..
=)

sicomot-comel said... BALAS

yeah.gudluck sayam.
dah vote lama dah =D


p/s: sayam kena tag !

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/03/keranamu-templates.html

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@alin duan : Yay. Kita sama! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@echah mashuri : Yeke? Alaa~ Tak sempat nak wish kat Echah sayam ;'(

terima Kasih sayam!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Jom lah SCC! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Myra Jay : Shag terikut si Lassie ;D Terima Kasih kak Myra sayam!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@♕ Mr.IX ♂ : SENEGAL! <-- Ini bukan typo! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@ardinihumaira : Terukkan M tu! =.='

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS : M yang ni tak menakutkan. Sebab, boleh je study lagi. haha ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@MollyAhmad : Grrr~ WHY?!!!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@bunga : Keke. Rupanya kitorang dah dapat soalan bocor tu awal awal lagi kot! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@misz FaTiN : Tak tahu lagi sayam. Tgk apa yg available ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Alaa~ Dia neh. Asal datang kasi kerja. ;'( Merajuk!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly: Terima Kasih sayam! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Terima Kasih sayam! ;D

Woofer Storm said... BALAS

terlepas nak jumpa.heee len kali?ermmmm

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Lain kali? Okeh!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot