03 February 2012

Gubahan Barang Hantaran dan Kad Kahwin, mana mau cari yang murah ?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Sumber : GOOGLE.


Shag Yahaya sedang menaip~


Okay. Aku tengah mencari kedai yang jual barang gubahan untuk hantaran. Kalau boleh nak lah yang murah tapi barang boleh tahan cantik. Memilihkan ? Harus lah ! Kahwin sekali seumur hidup. InsyaAllah. Aku nak kedai area KL dan Selangor. Jauh jauh makan kos pulak kalau murah barang dia pun. Hihi ;)


Lagi, aku tengah cari kad kahwin jugak. Haruslah cantik tapi murah. Miahaha~ Dan, make up artis. Tak nak lah yang kenakan bayaran mahal mahal. Cukup lah murah murah jep. Asalkan muka tak nampak lah macam mayat dalam keranda atau pun macam badut belon dalam shopping mall.


Kursus kahwin memang mahal eh ? RM80 seorang. Pergh~ Boleh makan Mekdi untuk 8 kali lunch tuu~ Haha. Boleh pikir pasal makan lagi time ni.


Tolong tolong ye sayam sayam ku sekalian. Aku perlukan feedback dalam masa terdekat. Thank you ;)


Para penganjur kontes / GA. Jom lah join - DALIM | SAYAM.


4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

5 comments:

Pupel Liyana said... BALAS

sayam nak kawen??? ada pameran pengantin dekat PKNS bangi. boleh g usharrr.

..ika itu aku.. said... BALAS

klu shag nak kad kawen and wedding planner ika ad member..area KL..nak try survey?

Myra Jay said... BALAS

shag try le survey area2 sana dulu. tngok sendiri lbih puas hati:)

Nurulchumel said... BALAS

best nya nak kawen!
congrates!

Ain Abia said... BALAS

moyyy!!! moy nakk taweennn??? bilaa syg?? huhuhu nak nak nakkkk.... kad kawennn... hehehe...

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot